Haberler

    Chelsea'nin Forvet Listesi

    Ara transfer döneminde forvet takviyesi yapmaya hazırlanan Chelsea, İngiliz basınında manşetlerde.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER -  Ara transfer döneminde forvet takviyesi yapmaya hazırlanan Chelsea, İngiliz basınında manşetlerde. Jose Mourinho'nun yerine teknik direktörlük görevine getirilen Guus Hiddink'in mevcut hücumcuları yetersiz görmesi üzerine arayışlara başlayan Londra temsilcisi, Corinthians'tan Pato, PSG'den Lavezzi, Milan'dan Bacca ve Watford'dan Ighalo'dan birini renklerine katmak istiyor.

    Adı bir dönem Galatasaray ile de anılan Brezilyalı Alexandre Pato, Chelsea'nin yeni forvet adayları arasında ismi en sık telaffuz edilen oyuncu konumunda. Pato'nun 20 Ocak'ta Instagram'dan paylaştığı fotoğraf iddiaları daha da kuvvetlendirdi. Brezilyalı oyuncu, fotoğrafta yer alan "Gelecek hayallerinin büyüklüğüne inananlarındır" yazısına "Düşle, çalış, güven ve ulaş…" notunu ekledi. Bu gönderi İngiliz medyasında transfere dair bir mesaj olarak yorumlandı.

    "Lavezzi için Chelsea ile görüşüyoruz"

    Chelsea'nin bir diğer forvet adayı ise PSG'nin Arjantinli yıldızı Ezequiel Lavezzi. İtalyan basını başarılı oyuncunun menajerinin Çarşamba günü Chelsea yetkilileriyle görüşeceğini yazdı. Lavezzi'nin menajeriyle çalışan Alessandro Moggi, Mediaset'e "Inter şu anda en ilgili kulüp. Barcelona ve Chelsea'nin de ilgisi söz konusuydu, hatta şu anda da Chelsea ile görüşüyoruz. Ancak PSG onu kadrosunda tutmak isteyebilir" açıklamasını yaptı.

    Bu sezon Premier Lig'de Watford formasıyla başarılı bir performans gösteren Odion Ighalo da Londra ekibinin kıskacında. Bu transferle Diego Costa'nın üzerindeki baskıyı da azaltmayı hedefleyen Maviler, Loic Remy ve Radamel Falcao'dan bulamadığı katkıyı Ighalo'dan alabileceğini düşünüyor. 26 yaşındaki Nijeryalı, bu sezon Premier Lig'de 13 golle oynadı.

    Remy ya da Falcao yolcu

    Hiddink'in listesinde yer alan son isim Milan'ın sezon başında Sevilla'dan transfer ettiği Kolombiyalı isim Carlos Bacca. Ancak Milano ekibi bu transfer için yaklaşık 30 milyon sterlin talep ediyor. İstenen yüksek transfer bedeli ve transfer döneminin kapanmasına 12 gün kalması, Bacca transferini zorlaştırıyor.

    Ligin geri kalanında sıralamada yukarılara çıkmayı hedefleyen Chelsea'nin, forvet takviyesi yapması halinde Radamel Falcao veya Loic Remy'den biriyle yollarını ayırması bekleniyor.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Ezequiel Lavezzi Guus Hiddink Chelsea Londra Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

    Bakmadan Geçme

    Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! YUSUF TEKİN "cemaatçi misiniz" sorusuna ne yanıt verdi? Yusuf Tekin ne dedi, olay ne? TBMM'ye Sunulan Kripto Para Düzenlemesi Detayları Açıklandı
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title