Haberler

CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan Eczacıbaşı VitrA yurda döndü

Güncelleme:

Marco Motta: İyi sonuç çıkardık.

Marco Motta : İyi sonuç çıkardık. Bundan sonra her maçın zor geçeceğinin bilincindeyiz

Simge Aköz: Hedefimiz her kulvarda şampiyonluk

Nalan Ural: Rakiplerimiz bundan sonra hiç kolay olmayacak

Enver ALAS / İSTANBUL, - Rusya'da düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci etap maçlarında namağlup lider olarak çeyrek finale yükselen Eczacıbaşı VitrA takımı yurda döndü. Rusya'nın St. Petersburg şehrinden THY'nin tarifeli seferiyle 19.40 sıralarında İstanbul'a gelen Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Marco Motta, kaptan Simge Aköz ve takım menajeri Nalan Ural, Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Marco Motta, kendileri için güzel bir turnuva olduğunu belirterek, "6 maçta 6 galibiyet elde ettik. Bundan sonra her maçın zor geçeceğinin bilincindeyiz. 12 Şubat'ta kuramız çekilecek ve rakibimizi bekleyeceğiz" dedi.

Şampiyonanın pandemi koşullarında her takım için sorun teşkil ettiğine değinen Motta, "Bizim takımımızda koronavirüs vakaları görüldü. Ancak atlattık. Adım adım performansımızı yukarıya çıkardık. Bu çalışmalarımız halen daha devam ediyor" ifadelerini kullandı.

SİMGE AKÖZ: HEDEFİMİZ HER KULVARDA ŞAMPİYONLUK

Kaptan Simge Aköz ise çeyrek finale kaldıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti. Aköz, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Özellikle yaş ortalaması bu kadar genç olan bir ekiple mücadele vererek 6'da 6 yapmak gerçekten büyük bir başarı ilk adım olarak. Daha önce şampiyonlar ligi oynamayan birçok oyuncumuz var. Bu turnuva onlar için de çok güzel bir tecrübe oldu. Önümüzde çok önemli 1,5 - 2 ay var. Bu periyetto elimizden gelen bütün hazırlıkları yapacağız. Hedefimiz her kulvarda şampiyonluk. Elimizden gelen bütün mücadeleyi sahada göstereceğiz" dedi.

NALAN URAL: RAKİPLERİMİZ BUNDAN SONRA HİÇ KOLAY OLMAYACAK

Takım menajeri Nalan Ural da şampiyonaya ilişkin şunları söyledi: "İlk etabı kendi sahamızda 3 maçı kazanarak geçmiştik. Burada da ilk maçı aldıktan sonra işi garantileyecektik. Ama bizim başka bir amacımız vardı. Şampiyonlar liginde 5 grup var. 5 grup birincisi çıkıyor. 3 tane de en iyi ikinci çıkıyor. Kura çekiminde iki torba yapıyorlar. Biz ilk torbaya girebilmek, en iyi 4 birinci arasında olabilmemiz için bütün maçları almamız gerekiyordu. Biz Eczacıbaşı Kulübü olarak Avrupa kupalarına çok tecrübeli bir kulübüz. Takımımızda daha ilk kez şampiyonlar ligi oynayan oyuncularımız olsa da onlar da tam performans ile oynadı. Takımımızın oynadığın oyundan çok memnunuz. Rakiplerimiz bundan sonra hiç kolay olmayacak."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Marco Motta Rusya DHA Spor Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

Bakmadan Geçme

Türkiye- Çin maçı ne zaman? Türkiye- Çin voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sıla Doğu hapisten çıktı mı, serbest mi bırakıldı? Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu davasında son durum nedir? ''Hierarchy'' dizisinin konusu ne? Hiyerarşi dizisi nereden izlenir? 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE! Hiyerarşi dizisi kore yapımı mı? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 14 Haziran dün gece deprem mi oldu? Dilan Polat'ın kardeşleri serbest mi bırakıldı? Sıla Doğu ve Can Doğu hapisten çıktı mı? GELİNİM MUTFAKTA 14 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? #128105 MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 14 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title