Haberler

Carvalhal Veda Etti

Beşiktaş'taki görevine son verilen Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal düzenlediği basın toplantısıyla veda etti.

Beşiktaş'taki görevine son verilen Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal düzenlediği basın toplantısıyla veda etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, yönetici Tamer Kıran ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Carlos Carvalhal, "Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'ya bana verdikleri destek yüzünden çok teşekkür ediyorum. Benim Beşiktaş'a gelişimi çok farklı kılan onların bana verdiği destekti" dedi.

Siyah-beyazlı yönetici Tamer Kıran, dün yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararı derinlemesine tartıştıklarını söyleyerek, "Bu kararı bu şekilde almanın Beşiktaş için ve içinde bulunduğumuz durumda en faydalı karar olduğu kanaatine vardık. Carvalhal kişiliği, çalışkanlığı ve futbol bilgisiyle Beşiktaş'ımıza çok şeyler katmıştık. Futbol komitesi olarak görevi devraldığımız gün böyle bir kararı almak zorunda kaldığımız için çok üzgünüz. Futbolda bazen yeni bir enerji yaratmak için kan

değişikliğine ihtiyaç duyuluyor. Carvalhal ile karşılıklı bu düşüncelerimiz paylaştık. Kendisi de sağ olsun bize zorluk çıkarmayacağını belirtti ve sözleşmesini feshettik" dedi.

Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal, takımdan ayrıldığı için üzgün olduğunu anlatarak, "Diğer taraftan da çok mutlu ve gururluyum. Burada geçirdiğim 8 ayda böyle bir kulüpte çalıştığım için, bu taraftarla birlikte bulunmak benim için çok büyük bir mutluluktu. Bunun ayrı bir sevincini yaşıyorum. Gerçekten, gönülden ve yürekten herkese çok teşekkür ediyorum. Benim başladığım dönem çok zordu. Ancak Beşiktaş oyuncuları her zaman üst düzey profesyonel olduklarını gösterdiler. Her zaman kulübe

bağlılıklarını gerekli yerlerde gösterdiler. Bu nedenle benim burada olduğu sürece, herkese bana verdikleri destekten, bana yaptıkları yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Carvalhal, herkesin kendisine çok destek verdiğini belirterek, "Sadece Beşiktaş kulübü değil Türk halkına çok teşekkür ediyorum. Çünkü genel olarak Türk halkı benim hep yanımdaydı, bana kendi ülkemde yaşıyormuşum gibi davrandılar. Buraya gelmeden önce beni uyarmışlardı, 'Türk basını kolay değil' demişlerdi. Ancak bunun hiç bir şekilde doğru olmadığını gördüm. Hatta bunun tam tersini gördüm. Siz basın mensuplarının bana gösterdiği ilgiden dolayı da çok teşekkür ediyorum. Aldığım eğitimden dolayı herkese

eşit davranmaya çalıştım. Sizlere de bugüne kadar doğru bir şekilde, saygılı bir şekilde davrandığımı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Portekizli teknik adam 1 haftadır yeni yönetimi tanıdığını kaydederek, "Aslında Beşiktaş'ın bu sezonu iki şekilde analiz edilmesi lazım. Birincisi Aralık-Ocak ayı dönemleri, ikincisi de sonraki dönem. İlk dönemlerde Beşiktaş UEFA'da kendi tarihinin en iyi ikinci dönemini elde ederken, ligde de iyi bir seri yakalamışken tabi ki aynı hoca ve aynı hocalar vardı. Tabi ki sonra bazı şeyler iyi gitmedi, bunun değerlendirmesini sizlere bırakıyorum. Yeni yönetimi ilk tanıdığımda benim aldığım izlenim pozitifti.

Yeni yönetimle birlikte bu takıma yeni bir enerji geldiği aşikar. Buradan tekrar yeni yönetimi tebrik ediyorum. Tayfur hocaya da gelecekteki maçları için bol şans diliyorum. Artık bu andan itibaren hem yönetici hem Tayfur hoca takımı daha iyi hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Beşiktaş taraftarı her şeyin en iyisini hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Taraftarlarla arasında çok ciddi bir empati olduğunu vurgulayan Carvalhal, "Onlar benim 24 saatimi bu kulübe adadığımı biliyorlardı. Beni böyle hatırlayacaklarını biliyorum. Herkese teşekkür ediyorum, herkese gelecekte başarılar diliyorum. Türkiye'ye ve Türk halkına beni kendi evimde hissettirdikleri için teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Carlos Carvalhal Beşiktaş Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Bakmadan Geçme

Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title