Haberler

Canlı yayında olduğunu fark etmeyen Arda Güler'in muhabire sorduğu soru yüzleri gülümsetti

Güncelleme:

Arda Güler, Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'i yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna yükseldiği maçta 1 gol-1 asist yaparak yıldızlaştı. 17 yaşındaki futbolcu maç sonu röportaj vermek için muhabirin yanına geldiği sırada yayında olduğunu fark etmeyerek, "Ne diyeceğiz ne soracağız abi?" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine muhabirin, "Herkes seni bekliyor. Hiç heyecanlanma." demesi yüzleri gülümsetti.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda 6. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-0 yenerek adını son 16 turuna yazdırdı. Zorlu maçta Arda Güler performansıyla yıldızlaşan isim oldu.

"NE DİYECEĞİZ ABİ?"

Maç sonrası röportaja gelen Arda Güler o an yayında olduğunu fark etmeyerek muhabirle diyaloğa girdi. Genç yıldızın, "Ne diyeceğiz ne soracağız abi?" demesi üzerine muhabirin, "Herkes seni bekliyor. Hiç heyecanlanma." ifadelerini kullanması herkesi tebessüm ettirdi.

Canlı yayında olduğunu fark etmeyen Arda Güler'in muhabire soruduğu soru yüzleri gülümsetti

HEM GOL ATTI HEM DE ASİST YAPTI

Karşılaşmanın 23. dakikasında Arda Güler, Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiren golü attı. Genç yıldız, 45+2. dakikada ise kornerden Arao'nun attığı golün asistini yapan isimdi. 17 yaşındaki futbolcu bu performansıyla takıma galibiyeti getiren en önemli aktör oldu.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Fenerbahçe Arda Güler Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? #9917
Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

500

Yorumlar (29)

Selim Güler:

Bir besiktasli olarak tebrik ediyorum ,cok terbiyeli cocuk .Fenerbahceye hic yakismiyor come to Besiktas yigit

91
404
yanıtYanıtla
Metin Demir:

o forma senin kalitene hiç yakışmıyor

81
370
yanıtYanıtla
meta rek:

NEDEN ??? TERÖR ÖRGÜTUYLE BİR OLUP DEVLETE KUMPAS KURANLARDAN MI VEYA FRANSIZ BESLEMESI Mİ OLMASI GEREKİYORDU

yanıt193
yanıt31
Metin Demir:

avrupa şampıyonu olmuş takımın forması yakışır

yanıt25
yanıt120
Kadir ÖZTÜRK:

Fenerbahçe spor klübünü sevdirebilecek bir karkater. umarım değişmezsin.

365
36
yanıtYanıtla
Amokachi:

Forma dışında sempatik çocuk.

116
178
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Senin kendi çocukların olursa yada varsa git onlara bak sen

yanıt78
yanıt69
Onur Akcura:

Gelecek için olumlu bir futbolcu,inşallah şansi bahtı açik olur.fazla yorum yapmak bize düşmez.

278
15
yanıtYanıtla
Onur Akcura:

Gelecek için bence çok iyibir yatırım,milli takıma futbolcu zor yetişiyor,bulunmaz bir nimet.

249
20
yanıtYanıtla
senar:

İyi futbolcu olacak ileride, henüz daha futbol aklı gelişmedi, normaldir. İnşallah el birliğiyle simartmayizda oldum delisi olmaz. Aksi halde yazık eder kendine. Şimdilik çok abartmamak lazım.

223
20
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title