Haberler

Canik Belediye - Kayseri Kaski Maçının Ardından

Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin 15. haftasında Canik Belediyespor, kendi evinde Kayseri KASKİ’yi 87-82 mağlup etti.

Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin 15. haftasında Canik Belediyespor, kendi evinde Kayseri KASKİ'yi 87-82 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Canik Belediyespor Baş Antrenörü Ekin Baş, her maça ayrı bir taktik ile çıktıklarını belirterek, "Sezon başından bu yana her maça çok emek harcıyoruz. Bugün 3 yabancı ile oynadık. Ligde 2 mağlubiyeti olan, Avrupa'da yoluna devam eden güçlü bir rakiple oynadık. Böyle bir takım karşısında yüreğimizle oynadık. Oyuncularım 40 dakikanın çoğunda sisteme sadık kaldı ve oyundan hiç kopmadılar. Bunun sonucunda da galibiyet geldi. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve bizi destekleyen Samsun halkını da bundan sonraki maçlara daha kalabalık bir şekilde bekliyorum" dedi.

Canik Belediyespor basketbolcusu Melike Bakırcıoğlu, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Çok zor bir maçtı. Bu hafta iyi hazırlanmıştık. Kazanacağımıza inanıyorduk. Kayseri KASKİ ligde üst sıralarda yer alan, bütçesi çok geniş bir takım. Bizim için çok önemli bir galibiyet oldu. Çünkü bizim altımızda olan takımlar da maç kazanmaya ve bize yetişmeye başlamışlardı. Bundan sonra yolumuza bakacağız" diye konuştu.

KAYSERİ KASKİ CEPHESİ

Canik Belediyespor'un maçı hak ettiğini vurgulayan Kayseri KASKİ Baş Antrenörü Eşref Ayhan Avcı ise, "Canik Belediyespor'u tebrik ediyorum. Bir maçı kazanmak için ne yapılması gerekiyorsa yaptılar. Canik Belediyespor bu maçı hak etmişti ve hak eden taraf kazandı. Biz bu maçı kazanmış olsaydık dahi Canik Belediyespor bizden çok daha iyi, çok daha konsantre basketbol oynadı. Onları gönülden tebrik ediyorum. Biz ligi ilk 4'te bitireceğiz. 4'ün altına da düşecek gibi görünmüyoruz. Bundan sonra her maç Türkiye liginde zor. Çünkü aşağıdaki takımlar can havli ile yukarıya doğru kendilerini kurtarmak için bu tarz konsantrasyonla oynuyorlar. Bugün Canik Belediyespor bizi hak ederek yendi" şeklinde konuştu.

Kayseri KASKİ basketbolcusu Sinem Ataş da, yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Bizim için çok şansız bir maçtı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Canik Belediyespor Kayseri Samsun Spor Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title