Haberler

Cabaye İçin 20 Milyon Sterlin

Cabaye için ilk yaptığı teklifi reddedilen Paris Saint-Germain, Newcastle United’ın istediği 20 milyon sterlin’i ödemeyi kabul etti.

Newcastle Cabella ile anlaştı

Newcastle United'ın takım lideri Yohan Cabaye'ın uzatmalı transfer hikayesi nihayet sonuçlandı. Geçtiğimiz günlerde menajer Alan Pardew'ın ipuçlarını verdiği transferde Newcastle kulübü, büyük bir maddi güç ile kapısını çalan Paris Saint-Germain'e ve oyuncusunun kariyerinde sıçrama yapma arzusuna daha fazla direnemedi.

Sezon başında Arsenal'in teklifinin düşük bularak reddeden Newcastle United, birkaç hafta Cabaye ile sorun yaşamıştı. Arsenal'e gitmek isteyen 28 yaşındaki orta saha, sonradan toparlanmış ve takımının sonbahar ortasından itibaren kazandığı müthiş ivmede en büyük pay sahibi isimlerden biri olmuştu. Son maçlarda forvet arkasında, 10 numara pozisyonunda oynatıldığında da oldukça verimli olduğunu ispatlayan Cabaye, kuşkusuz Newcastle United için büyük bir kayıp.

Değerini 4,5 kat arttırdı

Fakat siyah-beyazlı kulüp, 2011 yazında Lille'den 4.3 milyon sterlin karşılığında transfer ettiği Fransa milli orta saha oyuncusundan saha içinde fazlasıyla katkı alırken, yaptığı yatırımı günün geldiğinde 4,5 katından fazlasına sattı.

Paris Saint-Germain'in hocası Laurent Blanc'ın Fransa Milli Takımı'nı çalıştırdığı günlerden beri Yohan Cabaye'ı favorilerinden biri yaptığı bilinirken daha önce Lille ile Ligue 1 şampiyonluğu da yaşayan oyuncu, orta sahada pas becerisi ve menzili, şut yeteneği, duran topları ve agresifliği ile öne çıkıyor. Ayrıca bu transfer, PSG'nin kadrosunda daha fazla Fransız oyuncu bulundurma yönündeki eğilimiyle de alakalı. İlk yaptıkları 14 milyon sterlinlik teklif reddedilen Katar yatırımı destekli kulüp, Newcastle'ın talebini ikiletmedi ve Cabaye için 20 milyon sterlin ödemeyi kabul etti.

Cabella ve Grenier listede

Luuk de Jong Newcastle yolunda

Newcastle United ise Yohan Cabaye'ın yerine bir başka Fransız transfer etmek için kısıtlı bir zamana sahip. Montpellier'nin hücuma dönük orta saha oyuncusu Remy Cabella için belli bir aşamaya geldikleri biliniyor, ancak Lyon'un süper yeteneği Clement Grenier de Alan Pardew'ın listesinde bulunuyor.

Öte yandan, santrfor bölgesine takviye yapmak isteyen Newcastle United, Borussia Mönchengladbach'ın Hollandalı golcüsü Luuk de Jong'u da Newcastle'a getirdi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Paris Saint Germain Yohan Cabaye Spor Haberler

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Bakmadan Geçme

Arife mi, arefe mi? TDK nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu doğru yazılışı hangisi #129300 Messi futbolu bıraktı mı? Messi jübile mi yapacak 2024? 13 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 13 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 13 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 13 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 13 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 13 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 13 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor birincilik ödülü ne, Survivor şampiyonu ne kazanacak, kaç TL? 13 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 13 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Survivor 2024 final nerde yapılacak? İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi nerede? Survivor All Star 2024 şampiyonu nasıl belirlenecek, SMS mi performans mı? #129300
14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title