Haberler

    Cabaye 19 Milyon Pound'a Psg'de

    Şampiyonlar Ligi'nde Leverkusen ile karşılaşacak olan Paris Saint-Germain, uzun süredir peşinde olduğu Fransız Milli futbolcunun işini bitirdi.

    ÖZGÜR İNCE / Goal.com Türkiye

    BBC Sport'ta yer alan habere göre Paris St-Germain, ortasaha futbolcusu Yohan Cabaye'nin transferi konusunda kulübü Newcastle United ile 20 Milyon Pound karşılığında anlaşma sağladı. Cabaye, bugün sağlık kontrolünden geçmek üzere Paris'e hareket edecek.

    Paris temsilcisinin, 28 yaşındaki futbolcu için sunduğu 14 Milyon Pound'luk ilk teklif kabul edilmemişti.

    Manchester United ile de adı anılan Cabaye, bu sezon Premier Lig'de 19 maçta forma giymiş ve 7 gol atıp 3 de asist yapmıştı.

    Cabaye, 2010-2011 sezonunu çifte şampiyonlukla kapatan Lille'de 50 resmi maçta görev alarak takımın vazgeçilmezlerinden olmuş ve 5 gol atıp 9 da asist yapmıştı.

    Bu başarılı performansın ardından 4.3 Milyon Pound karşılığında Newcastle United'a transfer olan Fransız futbolcu, siyah beyazlılarda toplamda ise 79 resmi maçta sahaya çıktı ve 17 gol kaydedip 14 de asiste imza attı.

    2005 Avrupa U-19 şampiyonu olan Fransa Milli takımının formasını giyen Cabaye, A Milli takımda ise 26 maça çıkıp 2 kez fileleri havalandırdı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Paris Saint Germain Yohan Cabaye Leverkusen Türkiye Spor Haberler

    Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

    Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

    Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

    Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

    Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

    Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

    Bakmadan Geçme

    Arife mi, arefe mi? TDK nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu doğru yazılışı hangisi #129300 Messi futbolu bıraktı mı? Messi jübile mi yapacak 2024? 13 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 13 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 13 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 13 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 13 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 13 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 13 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor birincilik ödülü ne, Survivor şampiyonu ne kazanacak, kaç TL? 13 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 13 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Survivor 2024 final nerde yapılacak? İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi nerede? Survivor All Star 2024 şampiyonu nasıl belirlenecek, SMS mi performans mı? #129300
    14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

    14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title