Haberler

Büyükşehir Belediyesi Tekvando Takımı Antalya'da 3. Oldu

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü 6-8 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da yapılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasında üçüncü oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü 6-8 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da yapılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasında üçüncü oldu.

Turuncu beyazlı kulüp sporcuları minderde rakipleri karşısında başarılı bir performans sergileyerek üçüncülük derecesi elde etti. Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu 51 kiloda Ayşenur Çelik ve şampiyonaya 41 kiloda katılan Canpolat Özer 27 -28 Temmuz tarihlerinde Karaman'da yapılacak olan Milli takım seçmelerine çağrıldı. Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü antrönürü Vahap Genç yaptığı açıklamada Türkiye şampiyonalarında iyi dereceler almaya başladıklarını belirterek, "Türkiye şampiyonalarında iyi dereceler almaya başladık. Hedefimiz Malatya'yı ve ülkemizi dünya şampiyonalarında temsil etmek. Malatya Büyükşehir Belediyesi Muhammed Ali Clay Spor Salonunda her gün antrenman yapıyoruz. Bu imkanları bize sunan en başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır'a, genel sekreter yardımcısı Ertan Mumcu'ya, kulüp başkanı Orhan Barman'a ve yetkililere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Türkiye Malatya Antalya Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

title