Haberler

    Büyükada'da Sağlık Kampı

    Vodafone 40. İstanbul Maratonu öncesi yapılan organizasyonda maratona hazırlık ve dengeli beslenme gibi konular katılımcılara anlatıldı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel ise “Maratonu spor etkinliği olarak değil, İstanbul’un bir global marka şehre dönüşmesi hedefiyle destekliyoruz” dedi.

    CELAL UMUT EREN

    Vodafone, kasım ayında gerçekleştirilecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu öncesi Büyükada'da sağlıklı yaşam kampı düzenledi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel'in ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe eski milli voleybolcu Neslihan Demir, uzman diyetisyen Selahattin Dönmez ve spor eğitmeni Murat Bür ile Vodafone'un maratona özel yürüttüğü sağlıklı yaşam iletişiminin sosyal medyadaki elçileri Merve Oflaz ve Kubilay Aka katıldı.

    Büyük destek

    Sağlıklı yaşamda sporun rolü, koşu sporunun faydaları, maratona hazırlanırken dikkat edilmesi gereken noktalar ve dengeli beslenme gibi konularda bilgi verilen katılımcılar, antrenör eşliğinde hafif koşu yaptı. Eski milli voleybolcu Demir ise herkesin maraton deneyimini yaşaması gerektiğini kaydetti.

    Türkiye'nin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunma hedefiyle spora yatırım yaptıklarını belirten Süel, "Vodafone olarak, Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'na destek veriyoruz. İki organizasyon, 7'den 77'ye her yaştan insanın katılabildiği, kardeşlik ve dayanışma içinde spor yapılmasını sağlayan değerli bir etkinlik. Bununla birlikte, İstanbul'un bir kültür ve spor başkenti olması konusundaki heyecan ve kararlılığımızı da koruyoruz. Maratonu sadece bir spor etkinliği olarak değil, İstanbul'un bir global marka şehre dönüşmesi hedefiyle de destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

    Maraton 11 Kasım'da

    Dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan İstanbul Maratonu bu yıl 11 Kasım Pazar günü 40. kez düzenlenecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek organizasyon bu yıl da maraton (42,195 kilometre), 15 kilometre koşu, 10 kilometre koşu ve halk koşusu olmak üzere 4 ana kategoride yapılacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Vodafone İstanbul Türkiye Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Bakmadan Geçme

    Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title