Haberler

Bursaspor İnfo Yatırım ile İsim Sponsorluğu Anlaşması İmzaladı

Güncelleme:

Basketbol Süper Ligi takımlarından Bursaspor, İnfo Yatırım ile bir yıllık isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Kulüp başkanı Sezer Sezgin, önümüzdeki sene Play-Off hedefiyle başlayacaklarını ve Avrupa Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Türk bayrağını dalgalandırmaya devam edeceklerini belirtti.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursa spor Basketbol, İnfo Yatırım ile bir yıllık isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Barış Spor Salonu'nda gerçekleştirilen basın toplantısına Bursa spor Basketbol Kulübü Başkanı Sezer Sezgin, Hedef Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Gökalp, İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül, Hedef Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ziya Gökalp, kulüp genel menajeri Özgün Önver, başantrenör Jure Zdovc, oyuncular ve taraftarlar katıldı.

Yeşil-beyazlı kulüp, yapılan anlaşmayla 2023-2024 sezonu sonuna kadar Bursa spor İnfo Yatırım olarak yola devam edecek.

Kulüp başkanı Sezer Sezgin, yaptığı konuşmada, iş birliğinin uzun yıllar devam edebileceğine inandığını söyledi.

Sezgin, anlaşmanın camialarına, Türk basketboluna ve Hedef Holding ailesine uğurlu olması temennisinde bulundu.

Ligin en düşük bütçeli 4-5 takımından birisi olduklarını ifade eden Sezgin, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Geçtiğimiz sene de düşük bütçeyle götürdüğümüz bu ligi beşinci sırada bitirdik ve play-off'lara kaldık. Bu sene değerli projelerimiz Özgün Önver ve koçumuz ile transfer sezonuna başladık. Genel menajerimiz ve koçumuzla birlikte yerli ve yabancı transferlerimizi hızlı bir şekilde bitirdik. Önümüzdeki sene play-off hedefiyle başlayacağımız ligin ilk maçını iple çekiyoruz. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde Türk bayrağını dalgalandırmaya, Bursa spor armasını şerefle temsil etmeye devam edeceğiz."

Hedef Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Gökalp ise Cumhuriyet'in 100. yılını spora destek vererek kutlamak istediklerini belirtti.

Gençlere ilham veren basketbol sporunu destekleyerek geleceğe katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Gökalp, "Bursa spor basketbol takımını ve güçlü takım üzerinden basketbol sporunu destekleyerek ülkemize ve toplumumuza katkıda bulunmayı istiyoruz ve katkıda bulunmayı da sürdürmeye kararlıyız. Bunun için de Avrupa'nın en iyi ligleri arasında gösterilen Basketbol Süper Ligi'nin en iddialı takımlarından Avrupa'daki görkemli mücadeleleriyle dikkatleri üzerine çeken, dünyanın en iyi liglerinden NBA'ye oyuncu ihraç eden köklü spor kulübümüz Bursaspor'un resmi isim sponsoru olmaktan ve basketbol sporunu desteklemekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül de anlaşmada emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Sponsorluk anlaşmasının ardından yeni transferler için imza töreni düzenlendi.

Kaynak: AA / Spor

Basketbol Süper Ligi Sezer Sezgin Basketbol Bursaspor Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Bakmadan Geçme

Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title