Haberler

Bursaspor'da golcü futbolcu Ali Akman kadro dışı kaldı

Güncelleme:

Bursaspor, Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile sezon sonundan itibaren geçerli olmak üzere sözleşme imzalayan Ali Akman, kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile sezon sonundan itibaren geçerli olmak üzere sözleşme imzalayan Ali Akman, kadro dışı bırakıldı.

Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzun 02.02.2021 tarihinde yapılan toplantısında Bursaspor Kulübünün altyapısında yetişen Ali Akman'ın etik dışı transferinden ve davranışlarından dolayı süresiz kadro dışı bırakılmasına oy birliği ile karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eintracht Frankfurt Bundesliga Ali Akman Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (29)

Taraftar:

Birader kulüp seni yetiştirmiş sana emek harcamış şimdi zor günler geçiriyor sende biraz sadakatli olsanda biraz faydan dokunsa kötü mü olurdu. Gerçi bizim memlekette böyle yapanlar el üstünde tutuluyor. Memlekete faydası olanlar da üvey evlat muamelesi görüyor. Bunu da bir kenara yazın

24
8
yanıtYanıtla
PİTBUL:

İSABETLİ OLMUŞ ONU ADAM YAPAN KULÜBE YAPTIĞI BÜYÜK TERBİYESİZLİK

22
6
yanıtYanıtla
Trkr:

Geç o işleri sen. Herkes yolunda bu ülkede. Asgari ücretle 2 yıl çalıştım konuşmadan patronla kimse yaw su cocugada zam yapalim demedi. Hem tr deki takımlardan bı cacık olmaZ

yanıt0
yanıt0
PLATON:

Kendi kendini yakti. Cabuk zipladi. Alman ligi nere senin oynadigin lig nere. Ulke ekonomisi gibi uciyorsundur ama yerden

13
8
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Dünyanın parasını istemissinizdir. Transfer zora gireceğine çocuk yapmış sözleşmesini. Kusura bakmayın ama bizim takımlarımız çok futbolcuyu bitirdiler bu şekilde. Napsaydi ölene kadar Bursa da mı oynasın.

10
6
yanıtYanıtla
Ben:

Bi cacık olmaz ne kendisinden ne gittiği takımdan

7
3
yanıtYanıtla
manuel:

iste turk kuluplerinin kafasi adam baskasian imza atti diye kadro disi. adamin dogal olarak hakki baska kuluplerle gorusmek yasalar izin veriyor

3
5
yanıtYanıtla
Komançi:

Vefasızlık nedir bilirmisin, bahsedillen o, yoksa kimse gitmesin demiyor, kulüp maddi olarak zorda, seni sen yapan, emek ve para harcayan takımına ihanet ediyorsun.

yanıt3
yanıt0
MANUEL:

İSTANBULDA BİR SEMT ;)

yanıt3
yanıt0
duran tekerlek:

yetiştiğin kulübe para kazandırmak gerekirdi. hata etmiş.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title