Haberler

Şenol Güneş İsyan Etti: TFF, Yabancı Hakem Getirsin

Güncelleme:

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karagümrük maçında sahaya girerek hakeme tepki gösterdi. Güneş, TFF'ye çağrıda bulunarak yabancı hakem önerisinde bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda 3-0 kazandıkları Centone Karagümrük maçının çok sert geçtiğini belirterek, "Adam buraya sadece tekme atmaya gelmiş. Böyle ligde şampiyon olsan ne olur, olmasan ne olur" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ ÇILDIRDI, SAHAYA GİRDİ

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 57. dakikasında Şener'e yapılan bir harekete sinirlenen Şenol Güneş, sahaya girerek maçın hakemine tepki gösterdi. Saha içi karışırken, bir anda gerginlik yaşandı ve Güneş el-kol hareketleri ile oyundaki sertliğe isyan etti, Bursasporlu oyuncu Josue de rakip oyuncular ile ağız dalaşına girdi.

"SAVAŞA MI GELDİK NE OLDU ANLAMADIM"

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kupa ve lig maçlarının art arda gelmesi nedeniyle fikstürün bazı takımlara avantaj, bazı takımlara ise dezavantaj oluşturduğunu belirtti. Maçı kazanmanın çok önemli olmadığını, 2 oyuncusunun sakatlandığı için oyundan çıktığını, sertlik nedeniyle sinirlenen Josue'yi de kart görmemesi için mecburen oyundan almak zorunda kaldıklarını vurgulayan Güneş, "Savaşa mı geldik ne oldu anlamadım" değerlendirmesinde bulundu.

"TFF YABANACI HAKEM GETİRSİN"

Güneş, maçın hakemlerinin sertliğe göz yumarak bir anlamda rakip oyuncuları teşvik ettiğini öne sürerek, şöyle konuştu: "Türkiye Futbol Federasyonu 14 yabancı oyuncu serbest kararı alacağına yabancı hakem getirsin. Suç yapan, tekme atanı teşvik edersen, ceza vermezsen oyuncu sertliğe devam eder. Rakip takım antrenörü 'normal' diyor. Futbol oynanmıyor, bir kavga yapıyor. Ben Karagümrük sahasına polisle girdim, polisle çıktım. Bir de soyunma odasına dönerken bana posta koyuyor.Gözlemcilere de söylüyorum, bunları niye raporlarınıza yazmıyorsunuz. İstanbul'da biz bir şey yaptığımızda hemen rapor yazıyorsunuz. Ben ilk kez saha içinde bu kadar sinirlendim. Adam buraya sadece tekme atmaya gelmiş. Böyle ligde şampiyon olsan ne olur, olmasan ne olur."


Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (44)

Alpaslan AkbayMobil-IOS:

Buna en çok Fenerbahçe itiraz eder çünkü Lig'imizde hakemlerle kazanan bir takım var

51
19
yanıtYanıtla
Nizipli:

Haklı. maçları seyredince hakemler bizi futboldan soğutuyor.

53
2
yanıtYanıtla
....mobilWeb@haberler.com:

Sonuna kadar katılıyorum bu TFF gs ve fb ye hizmet ediyor

35
14
yanıtYanıtla
hamsi tavaMobil-ANDROID:

orası kara gümrük ne sandın polisle girer çıkarsın o kadar

1
47
yanıtYanıtla
ADİLANE:

Sertlikten yakınanna bakarmısınız, TS nin başında iken FB ve BJK maçlarını bir seyredin bakalım oyuncuları rakiplerine neler yapıyor bir görün, şimdi çıkmış sertlikten dem vuruyor. Hoca gerçeğin ne olduğunu çok iyi biliyorsun, 3 Temmuz u yaratanların kimler olduğunu nasıl bir oyun oynandığınıda anlatsaydın, Türk futbolunu eşitleme adına atılan iftiraları anlatibu iftiralar yüzünden futbolun geldiği nokta ortada, stadlar boş, futbol kötü, milli takım fosss, eee hani eşitleme adına yapılanlar iftira atılan FB hersen hala kafaya oynuyor üstelik hocaları çok kötü olmasına rağmen. Bunlardanda bahsette seni millet daha iyi anlasın, canın yandımı feryat ederek bir yere varamazsın.

11
31
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.com:

Şenol hoca bu ülkedeki en cesur teknik adamdır yalak olmadığı için tff ve goygoycuları sevmez ayrıca maçı izedim kesinlikle haklı kasten yapıldı pozisyon

40
2
yanıtYanıtla
Sifali:

Şenol Güneş HAKLI ama hakemler değil federasyon yabancı Olmalı herşey federasyon dan kaynaklanıyor

38
1
yanıtYanıtla
ALİ BIYIK:

Fenerbahçe kadar taş düşsün başına, nedir bu fenerbahçeden alıp veremediğiniz herkes kendi işine baksın

yanıt17
yanıt24
Memoli:

BURAK OFSAİT OFSAİTTEN KAÇ TANE GOL ATTI HAKEMLER İDARE ETTİ AYNI ZAMANDA MELOŞ''DA HAKEMLERDEN TORPILLİ HER MAÇTA ATILMASI LAZIM

yanıt26
yanıt18
anti fb:

memoli say bakam Burak kaç tane ofsayttan gol atmış , bende sana sizin beleş penaltılarınızı yazıyım dicem ama haklı penaltınız yok zaten, melo ya bakıcana kendi kasap alvese küfürbaz sikko Emre nin atılmadığı maçlara bak hala ağlıyosunuz , herkese inat şampiyon Galatasaray pis şikeciler.

yanıt9
yanıt9
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title