Haberler

    Bursaspor Bu Sezon Bir İlki Başardı

    Bursaspor, Demir Grup Sivasspor galibiyetiyle birlikte bu sezon ilk kez geçtiğimiz sezonki performansını geride bıraktı. Gol sayısını da artıran yeşil-beyazlı ekip, aynı zamanda iç sahada da şu an en başarılı 5'inci ekip oldu.

    Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor galibiyetiyle nefes alan Bursaspor, puanını 33'e yükseltti. Bu sezon özellikle teknik direktör Paul Le Guen ve oyuncular, eleştiri oklarını üzerine çekerken, galibiyet ile birlikte aynı zamanda bu sezon bir ilki yaşadı. İlk haftadan itibaren geride kalan 25 hafta boyunca, geçtiğimiz sezondan daha düşük puanlarda haftaları noktalayan Bursa temsilcisi, bu sezon ilk kez geçtiğimiz sezondan daha yüksek puana ulaştı. Zira geçtiğimiz sezon ligin 26'ncı haftasında Atiker Konyaspor'a deplasmanda 2-0 kaybeden Bursaspor, 32 puanda kalmıştı.

    GOL SAYISINI ARTIRDI

    Geçen sezon ligin 26'ncı haftası sonunda rakip fileleri 26 kez havalandıran yeşil beyazlı ekip, bu sezon ise 26 lig maçında 34 gol kaydetti. Böylelikle gol sayısını artıran Bursaspor, her iki sezonda da söz konusu süreç içerisinde kalesinde 35 gol gördü. Bu durumda Bogdan Stancu'nun performansı da belirleyici oldu. Geçen sezonun ikinci yarısında yeşil-beyazlı ekibe katılan Rumen forvet, forma giydiği toplam 12 lig maçında yalnızca 1 asist yapabilmişti. Bu sezona bakıldığında ise takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan Stancu'nun, 26 lig maçında 7 gol ve 2 asisti dikkat çekiyor.

    EVİNDE YÜZÜ GÜLMEYE BAŞLADI

    Bursaspor'u bir diğer rahatlatan nokta ise iç sahada yakalanan kazanma serisi oldu. 5 maçlık iç sahadaki galibiyet hasretine Kayserispor'u tek golle geçerek son veren yeşil beyazlı ekip, hemen akabinde evindeki maçta Demir Grup Sivasspor'u da aynı skorla yenerek üst üste ikinci iç saha maçını kazandı. Evinde oynadığı 14 maçta 25 puan toplayan yeşil beyazlı ekip, ligin ilk 4 sırasında yer alan Galatasaray, Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından ligde evinde en başarılı ekip oldu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Paul Le Guen Sivasspor Bursaspor Spor Haberler

    Bomba iddia! Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü: Bir komplo var, ortaya çıkarılmalı

    Bomba iddia! Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü: Bir komplo var, ortaya çıkarılmalı

    Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

    Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

    Kumpas iddialarına ilk yorum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuklayı da kuklacıyı da iyi biliyoruz

    Kumpas iddialarına ilk yorum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuklayı da kuklacıyı da iyi biliyoruz

    Bakmadan Geçme

    Aziz Yıldırım basın toplantısı hangi kanalda? Aziz Yıldırım basın toplantısı nereden izlenir? Aziz Yıldırım basın toplantısı İZLE! İKİZLER BURCU ÖZELLİKLERİ! İkizler burcu dengesiz mi, özellikleri neler? Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli atıştırmalık önerileri Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 15 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 15 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Bugün voleybol maçı var mı? 15 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Yapay zeka Claude nedir? Claude'un ChatGPT'den farkı nedir? Yavuz Bingöl kimdir? Yavuz Bingöl kaç yaşında, nereli? Yavuz Bingöl hayatı ve biyografisi! REAL MADRİD - ALAVES MAÇI NE ZAMAN? Real Madrid - Alaves maçı ŞİFRESİZ Mİ, saat kaçta, hangi kanalda? Kahve Dünyası boykot mu? Kahve Dünyası dondurma İsrail malı mı, sahibi kim? Kahve Dünyası dondurma sahibi kim? Brunch Nedir ve Nasıl Yapılır? Brunch Saatleri ve Menüsü Hakkında Bilgiler 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #9997 Öğretmen ataması ön başvuru, tercih ne zaman? Mülakatlar ne zaman başlıyor? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2024! Osmangazi Köprüsü fiyatı ne kadar, zam geldi mi? Feyza Civelek'in torbacıyla yazışmaları ortaya çıktı! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı ne yaptı? Olay ne? Mısır Çarşısı'nda yangın mı var? Mısır Çarşısı'nda yangın mı çıktı, neden?
    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    500

    Yorumlar (1)

    Adınızı Yazın:

    kocaelispor

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title