Haberler

Bülent Korkmaz'dan Hakan Özmert'e övgü dolu sözler

Güncelleme:

- Bülent Korkmaz'dan Hakan Özmert'e övgü dolu sözler "2 maç oynatmamıza rağmen antrenmanda da, maçta da çok iyi çalıştı.

- Bülent Korkmaz'dan Hakan Özmert'e övgü dolu sözler

"2 maç oynatmamıza rağmen antrenmanda da, maçta da çok iyi çalıştı. Bu çok güzel bir örnek"

ANTALYA - Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 3-0'lık Yeni Malatyaspor galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Korkmaz, son iki maçta oynatmayıp bu maçta ilk 11'de sahaya sürdüğü Hakan Özmert'e övgü dolu sözler sarf etti.

Süper Lig'in 6. haftasında Antalyaspor, Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Mücadele ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 3-0'lık galibiyetten dolayı oyuncularını kutladığını söyledi.

"Çok güzel bir enerjimiz vardı" diyen Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlk 15-20 dakika saha parselini ve adam paylaşımını iyi yapamadık. Ama daha sonra oyunun hakimiydik. Golümüz de geldi. İkinci yarı daha aktif oynamaya başladık. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Bu çok güzeldi. Saha içi davranışlar çok olumlu ve pozitifti."

Hakan Özmert'e övgü yağdırdı

Hakan Özmert'e ayrı bir parantez açan Korkmaz, " Hakan, 2 maç oynatmamamıza rağmen çok çalıştı. Oyuncuların küsmesi, kızmasını her zaman için doğal karşılarım ama o antrenmanda da çalıştı, maçta da çalıştı. Görev verdik, en iyisini yaptı. Bu çok güzel bir örnek. Şartlar ne olursa olsun, her zaman çalışmak zorundasınız. Olgun yaşıyla bu davranışı göstermesi beni ayrıca mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bülent Korkmaz Hakan Özmert Antalyaspor Spor Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

'Karısını dövüyor' diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

"Karısını dövüyor" diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

Bakmadan Geçme

Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 8-9 HAZİRAN | Hafta sonu hava sıcaklığı kaç derece olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak?
Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title