Haberler

Bucaspor'da Hazırlıklar Devam Ediyor

Güncelleme:

Bucaspor, kendi sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına devam etti.

Bucaspor, play off yarı final ilk maçında deplasmanda 1-0 kazandığı maçın rövanşında sahasında perşembe akşamı oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına devam etti.

Sakatlığı nedeniyle forma giymesi zora giren Okan'ın yerine, takımın en önemli gol ayaklarından Yasin Avcı'nın oynayabileceği bildirildi. Sezon içinde Okan'ın oynayamadığı müsabakalarda Fahri'yi sağ bekte kullanan teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın Konya'da yarım devre sağ bekte görev yapan Yasin'den yararlanacağı belirtildi.

Yasin'i sağ bekte oynatma hamlesinin Konya'da bilinçli yapıldığını belirten Sait Karafırtınalar, "Oyuncumuzu iyi tanımanın faydasını gördük. Yasin, Altay'da forma bulduğu ilk yıllarda sağ bek oynuyordu. Sonradan sağ kanat ve forvete dönüştü. İlk maçta ikinci yarı, Konya'nın en etkili silahı Erdal'a gol izni vermedi. Kaptan Zafer de sağ bek oynayabiliyor, ancak fiziki açıdan geride olduğu için Yasin'i tercih ettik" dedi. Bucaspor'da Yasin'in oynadığı sağ açığa kaptan Zafer geçecek.

BAŞKAN'DAN TARAFTARLARA MESAJ

Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur, Torku Konyaspor'u ağırlayacakları kritik rövanş öncesi taraftarlarına sıcak mesajlar yolladı. Süper Lig'den haksızlıklar nedeniyle düştükleri 2010-11 sezonundan beri Bucaspor tribünleri ile yöneticilere arasında dargınlık olduğunu belirten Başkan Bektur, şöyle dedi:

"Seyircimizi tam potansiyelle getiremiyorduk. Onların istediği başarılı günlerimize dönmeye çok yakınız. Soğukluk bitsin. Onların yarın Arena'yı doldurup, sahadaki futbolculara son düdüğe kadar destek vereceklerine eminim." - İzmir / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sait Karafırtınalar Torku Konyaspor Yasin Avcı Bucaspor Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title