Haberler

    Bradley Beal’dan Kobe sonrası bir ilk

    2012 Draftı’nın üç numaralı seçimi Bradley Beal, kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor.

    2012 Draftı’nın üç numaralı seçimi Bradley Beal, kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. 26 yaşındaki oyuncu, Washington Wizards formasıyla yaptıklarıyla sezonun en iyi oyuncuları arasına adını yazdırmış durumda.

    Beal, iki gece önceki Chicago Bulls deplasmanında 15/27 saha içi isabeti üreterek tam 53 sayı bulmuştu. Geçtiğimiz gece ise rakip lig lideri Milwaukee Bucks’tı. Beal bu sefer 19/33 isabetle tam 55 sayı buldu. Wizards’lı oyuncu böylelikle Kobe Bryant'tan sonra iki maç üst üste 50 sayı barajını aşan ilk oyuncu oldu. Kobe bunu 2007 yılının ayında yapmıştı.

    Beal, her ne kadar bu bireysel performanslarıyla takımını iki maçta da galibiyete taşımamış olsa da, sezonun en iyi oyuncularından biri ve takımın play-off potasına yakın olmasındaki en büyük faktör.

    Şubat ayında oynadığı dokuz maçta 36,2 sayı ortalaması tutturan Beal, bunun yanına ortalama 3,7 ribaund ve 4,1 asisti de ekledi. 26 yaşındaki şutör guard’ın sezon sayı ortalaması ise 30,1. Bu alanda James Harden’ın hemen arkasında ikinci sırada yer alyıor. Maç başına altı asist yapan Beal, bu alanda ise lig 22.’si. Wizards’ı oyuncu ayrıca maç başına 22,83 verimlilik puanıyla NBA’de 15. sırada yer alıyor.

    Washington Wizards şu ana dek oynadığı 56 maçın 20’sini kazandı ve Doğu Konferansı’nda -57 maçta 25 galibiyeti bulunan Orlando Magic’in hemen arkasında- dokuzuncu sırada bulunuyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Washington Wizards Milwaukee Bucks Bradley Beal Spor Haberler

    TBMM'den Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne acil toplanma çağrısı: Refah saldırısı durdurulmalı

    TBMM'den Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne acil toplanma çağrısı: Refah saldırısı durdurulmalı

    Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

    Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

    İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

    İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

    Bakmadan Geçme

    Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Avrupa'da sokak hayvanları ne yapılıyor? Avrupa'da köpek sorunu nasıl çözüldü? 30 Mayıs Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 30 Mayıs burç yorumları nedir? Gülşah Çomoğlu hangi dizilerde oynadı? Gülşah Çomoğlu hangi filmlerde, projelerde yer aldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Yeni müfredatta matematik dersi seçmeli mi olacak? Hangi sınıflarda seçmeli olacak?
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni'yi aradı: Filistin'i tanıyın

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni'yi aradı: Filistin'i tanıyın

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title