Haberler

Bomba iddia! Sinan Engin, derbinin VAR konuşmalarını açıkladı

Güncelleme:

Sinan Engin, Mete Kalkavan'ın, Cüneyt Çakır'ı Vida'nın penaltı pozisyonunu izlemesi için VAR'a çağırdığını ama Cüneyt Çakır'ın gitmediğini iddia etti.

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı 3-1 yendiği maçta hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği kararlar gündemden düşmüyor. Siyah-beyazlı camia, Vida ve N'Koudou'nun pozisyonlarında penaltı beklerken basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de VAR kayıtlarının açıklanması talebinde bulundu.

"CÜNEYT ÇAKIR'IN KAÇ PUAN ALDIĞINI MERAK EDİYORUM"

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Sinan Engin, VAR hakemi Mete Kalkavan'ın Cüneyt Çakır'ı penaltı pozisyonunda uyardığını iddia etti. Engin, "Mete Kalkavan, Cüneyt Çakır'a 'Hocam, VAR'a gel' diyor ama Cüneyt Çakır gitmiyor. Vida'nın pozisyonuyla ilgili ikaz ediyor. Vida'nin ikinci penaltı pozisyonu hakkında." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mete Kalkavan Cüneyt Çakır Sinan Engin Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500

Yorumlar (109)

adalet:

amma ağladınız haa konu fenerbahce oluncada hiç susmuyorsunuz bu zamana kadar neredeydiniz şimdi mi aklınıza geldi demiroren 2 sene sizi üstüste şampiyon yapınca sesiniz çıkmıyordu hiçç. .

48
61
yanıtYanıtla
ADALETİNİ SEVEYİM:

ağlamak değil kardeş beşiktaş kötü oynadı diye penaltılarını vermemek olmaz. göz göre göre 2 penaltısı es geçildi. bu ara o iki sene demirörenin hediyesi değil alın teriyle alınmış şampiyonluk. fenerliler bile gıpta ile izliyordu beşiktaşı. eminim sende öyle izliyordun

yanıt20
yanıt14
akıl sağlığı ve göz kontrolü sana şart:

gözün kör aklın kıt olsa gerek bahsettiğin iki şampiyonluktan ilkini stadımız yokken aldık diğerini de babalar gibi oynayarak aldık. siz top çevirmeyi beceremezken Beşiktaş trivela yapıyodu !!

yanıt27
yanıt22
gerçekler:

tabiki çıkmaz bu işlerin doğası böyle o zaman var penaltı değil bilmemne hiç bakmazlar bile. ayrıca penaltı olan pozisyon kesinlikle penaltı neden ağlıyorlar anlamıyorum 2 tanede net gol yediler ama suçlu arıyorlar futbolda bu tarz şeyleri hiç sevmem yapanıda sevmem bunu en fazla yapan fatih terim yenememişsin arkadaş işte otur aşağı ne diye ağlarsın ya bi bizde var bu saçmalık avrupada adam hemen önündeki maça bakıyor.

yanıt9
yanıt15
Beşiktaş ordusu:

ALİ KOÇ: CÜNEYT ÇAKIR İYİ MAÇ YÖNETTİ DEDİ. YAZIKLAR OLSUN SANA UTANMAZ ADAM BU KADAR MI EYYACISIN

34
10
yanıtYanıtla
KARSLI FALKAYO:

METE KALKAVAN KİMMİŞ, CÜNEYT BABA NE DERSE O. OYNAYAN FENER VARLIK BİR DURUM YOKTUR.

20
21
yanıtYanıtla
FB:

Vurduk yolladik okadar.. ağlamak yok bebeler...hakem hatası herkesi yakıyor.. sen kale önünde gol atama..duran top oyna...oynadığın futbolla ezil...sonrada ağla...FB oynayarak aldı...

16
25
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ:

fenerin iyi oynaması hakemin Beşiktaş'' resmen doğradığı gerçeğini değiştirir mi? Verseydi 3 penaltıyı, verseydi altayla serdarın kırmızı kartlarını sence maç bu şekilde ilerler mi? Beşiktaş kötü oynamışmış sanane amk? Ver kararları düzgün ondan sonra görelim puan oyuna mı veriliyor atılan gollere mi

yanıt16
yanıt6
Blaçk Eagle:

kes lan

yanıt11
yanıt5
CÜNEYT BAKIR:

FENER NEYİMLE OYNADI?

yanıt5
yanıt8
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title