Haberler

"Bize yakışmadı" diyen İsmail Kartal'dan maç sonu yorumu

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1 yendiği maçın ardından teknik direktör İsmail Kartal, takımının performansını değerlendirdi. İlk yarıdaki futbolun kendilerine yakışmadığını belirten Kartal, ikinci yarıda daha iyi oynadıklarını ve şampiyonluk yolunda büyük bir adım attıklarını ifade etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, geriden gelerek 2-1 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"İLK YARIDAKİ FUTBOL BİZE YAKIŞMADI"

Mücadeleyi değerlendiren Kartal, "İlk yarı oynadığımız futbol bize yakışmadı. Rakibimiz de maça çok iyi hazırlanmış. Biz istediklerimizi yapamadık, rakibimiz de izin vermedi. Devre arasında yaptığımız değişiklik ve oyuncuların silkelenmesi için konuştuk. İkinci yarı biraz kendimiz gibi oynamaya başladık. Daha farklı da kazanabilirdik, çok net pozisyonlarımız var. Şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım attık bugün. 3 günde bir maç yapıyoruz, uzun zamandır bu kadar istediklerimizden uzak bir maç oynamamıştık. Karagümrük iyi bir takım, Tolunay Kafkas'ı tebrik ediyorum. Bizi gerçekten çok zorladılar. Kadın basketbol takımımız şampiyon olmuş. Onları da tebrik ediyorum, hayırlı olsun" dedi.

"LIVAKOVIC'İ TEBRİK EDİYORUM"

Sakat ve cezalı futbolcuları hakkında da bilgi veren başarılı antrenör, "Szymanski cezalı, Mert Hakan sakat. Biz de orada Krunic'i kullandık. Bir gol kaçırdı ve demoralize oldu. Krunic bizim için değerli bir oyuncu. Livakovic, bugüne kadarki en iyi oyununu sergiledi. Onu da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Yasar Unal:

Bu Kuruniç'e bu kadar sahip çıkman gerçekten çok ilginç İsmail hoca. Sadece bir maç var takdire şayan oyun oynadığı. Rayn Kent için bu kadar hoşgörüsüz olman da bir o kadar yanlış bana göre.

84
3
yanıtYanıtla
Murat Çengel:

ne yapsın adam statü gereği oynayamayan kentin performansını

yanıt9
yanıt3
Yasar Unal:

Murat bey Kuruniç FB'nin aradığı adam değil. Transfer edilmesydi Kent için de statü problemi oluşmayacaktı. Crespo bile Kuruniç'e göre çok daha iyi bir futbolcu kanaatimce.

yanıt18
yanıt1
Orhan Göksel:

krunic ,livakovic ,gerçekten antrenmanda kendini gösterip hakkettiği için mi oynuyo yani senin yalanına.....senin bi haltdan anladığın yok ve senin kadar anlamayipda bu kadar kendini öven başkada bi teknik direktör yok

9
11
yanıtYanıtla
Eyüpsultan null:

kruniçe verdiğin şansı kent e verseydin keşke ne alıp veremediğin var anlamıyorum bu çocukla

15
3
yanıtYanıtla
Murat Çengel:

sen iki dakikada statü gereği oynayamayan adamların statüsünü değiştirseydin hocanında eli rahatlardı

yanıt1
yanıt1
baklavacı çeto :

süper kupada gs ye karşı u19 la çıkan ve ancak 50 saniye dayanabilen penaltıspor 9 kişi kalan karagümriğü yine penaltılarla ve hakemlerle geçerek ginnese bir adım daha yaklaştığını duyduk.

4
9
yanıtYanıtla
Emre Ürker:

İnan buna size hiçbir şey yakışmıyor

1
8
yanıtYanıtla
Irmak Ajans:

Sanada aynen ….

yanıt4
yanıt0
Ahmed Akif Kılıç:

Her maç ayrı saçmalıyor yemin ediyorum şu yprumlara yazan herkes senden daha iyi biliyor futbolu.. krunici forvet srkası oynatmak nedir izahı yok...

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title