Haberler

Bir Şok İddia Daha...

Menejer Ahmet Bulut'un asistanı Ekrem Okumuş'un A. Gücü'nün futbolcusu Kağan Söylemezgiller'e gönderdiği BBM mesajları ilk kez deşifre oldu

Kanaltürk'ün dün akşam ekranlara taşıdığı mesaj skandalı gündeme adeta bomba gibi düşerken manejer Ahmet Bulut'un asistanı Ekrem Okumuş'un A. Gücü'nün futbolcusu Kağan Söylemezgiller'e gönderdiği BBM mesajları ilk kez deşifre oldu.

A. Gücü Başkanı Ahmet Gökçek 19 Mayıs günü futbolcusu Kağan'ın bu mesajları kendisiyle paylaştığını söyledi. Telegol'ün ekrana getirdiği mesajda “Olum Kaan Emre abin ben” kısmındaki Kaan isminin A. Gücü cephesi tarafından kapatılarak medyaya verilmesi dikkat çekti.

Konuyla ilgili F. Bahçe yönetiminin Kadıköy Cumhuriyyet Başsavcılığına başvuru yaptığı öğrenilirken, oldukça uzun geçen mesajlaşma trafiğinden sadece iki – üç yazışmanın gündeme taşınması tamamının açıklanmaması kafaları karıştırdı. Yaklaşık iki haftadır gündemde olan bu mesajlaşma ile ilgili olarak Sporx ilginç bir iddiaya daha ulaştı.

A. Gücü futbolcusu Kağan Söylemezgiller'in menajeri olan Ahmet Bulut'un asistanı Ekrem Okumuş ile BBM üzerinden yaptığı yazışmada, “… abi yönetim tarafından telefonlarımız dinleniyor” şeklinde bir cümlenin geçtiği iddia edildi.

TEK GOLÜ FENER'E

Mesaj olayına karışan A. Gücü futbolcusu Kağan Söylemezgiller'le ilgili ilginç de bir istatistlik ortaya çıktı. 2009-2010 sezonu devre arasında A. Gücü'ne transfer olan orta saha oyuncusu Kağan Söylemezgiller 1. 5 sezonluk dönemde tek golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda F. Bahçe'ye atması dikkat çekti.

Kağan takımını galibiyete taşıyan golü atarak F. Bahçe'nin kupadan elenmesinin baş mimarlarından biriydi. Genç oyuncu bu sezon tek sarı kartını da yine F. Bahçe ile oynanan kupa maçında gördü.

YİNE ANKARAGÜCÜ YİNE MESAJ!

F. Bahçe ile A. Gücü arasında yaşanan “mesaj krizi” gündeme adeta bomba gibi düşerken bir taraftan da ilginç bir tesadüfü ortaya çıkarttı. Çünkü geçen sene bugünler bu defa yine A. Gücü – F. Bahçe maçı öncesinde Beşiktaş kalecisi Rüştü Rençber'in A. Gücü teknik sorumlusu Ümit Özat'a gönderdiği mesaj olayı gündemdeydi. ve F. Bahçe yönetimi, kaçan şampiyonluğun ardından tesbit edilen bu olayı başkan Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısıyla gündeme getirmişti.

Olay yine F. Bahçe ile A. Gücü arasındaydı. Bu kez kaleci Rüştü A. Gücü teknik sorumlusu Özat'a, “Hadi sıra sizde” diye mesaj göndermişti. Taraflar yaptıkları açıklama ile böyle bir mesajlaşmanın olduğu ortaya çıktı ancak kişiler hakkında herhangi bir işlem yapılmadı.

video

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title