Haberler

Beşiktaş ve Galatasaray, Trabzonspor ile anlaşamayan Halil İbrahim Dervişoğlu'nu istiyor

Güncelleme:

Hollanda'nın Sparta Rotterdam ekibinde forma giyen Halil İbrahim Dervişoğlu'nun taliplileri bitmiyor. Süper Ligin devleri Beşiktaş ve Galatasaray, Trabzonspor ile anlaşamayan genç oyuncu için devreye girdi.

Sparta Rotterdam yönetimi, Trabzonsporlu yöneticilerin yaptığı son teklifi değerlendirdi ve kabul etmedi. Trabzonspor 1 milyon Euro + %20 satıştan pay teklifine kadar çıkmasına rağmen, Hollandalılar '1,5 milyon Euro'dan aşağıya Halil'i bırakmayız' dediler.

Halil'in babası Muzaffer Dervişoğlu da önceliğin Trabzonspor'a verilmesini istedi ancak kulüp yönetimi kararını değiştirmedi. Yapılan son görüşmelerin ardından bordo-mavili ekibin temsilcileri ile görüşen Dervişoğlu cephesi, helalleşerek ayrıldı. Trabzonspor yönetimi de 'Siz elinizden geleni yaptınız. Hayırlısı olsun' yanıtını verdi.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'LA GÖRÜŞECEKLER

Öte yandan Sparta Rotterdam yöneticileri Halil İbrahim'in transferi için Türkiye'den Beşiktaş ve Galatasaray ile İngiltere'den Brighton ile masaya oturacak. Üç kulübün de resmi tekliflerini ilettiği ve 2 milyon Euro'ya kadar çıkabilecekleri belirtildi.

47 MAÇTA 15 GOL ATTI

Geçen yıl Sparta Rotterdam ile 47 maça çıkan Halil İbrahim Dervişoğlu, 15 gol 12 asistlik performans sergiledi ve sezonun en iyi oyuncusu seçilmişti.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Trabzonspor Beşiktaş Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500

Yorumlar (5)

arife tarif:

trabson bu adamı kaçırmamalıydı. ne olacak sanki 500. 000 euro için adam mı kaçırılır?

2
2
yanıtYanıtla
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR:

Adam TRABZONSPOR lu ama yapacak bişey yok bundan sonra böyle

1
2
yanıtYanıtla
Hıdır 62:

Bu çocuğu ne yapıp edip almalı trabzonspor.gerekirse diğer transferler yapmasın altyapı zaten fabrika gibi.

1
1
yanıtYanıtla
55 TS 61:

Bir gün gelecek oyuncuyu hakettiğinden fazlasını vererek alcağız. . .

0
2
yanıtYanıtla
kartal:

Holosko artı bir miktar para , okey mi ?. . . :) ne günlerdi . . . :)

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title