Haberler

Beşiktaş, Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta üst üste alınan kötü sonuçlar Teknik Direktör Fernando Santos'un sonunu getirdi. Son olarak Samsunspor'la 1-1 berabere kalınmasının hemen ardından Santos'la yollar ayrıldı. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "Santos'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır." denildi.

Samsunspor'la evinde 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi sona erdi. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından tecrübeli teknik adamla yollar ayrıldı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Teknik Direktör Fernando Santos'la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır. Saygılarımızla."

Beşiktaş, Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdı

SEZON SONUNA KADAR TAKIMIN BAŞINDA SERDAR TOPRAKTEPE KALACAK

Beşiktaş, Serdar Topraktepe'nin sezon sonuna kadar takımın başında görev alacağını açıkladı.

Beşiktaş, Portekizli teknik adam yönetiminde çıktığı 16 maçta 7 galibiyet 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Spor

Serdar Topraktepe Fernando Santos Beşiktaş Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500

Yorumlar (25)

Veysel null:

bjk salıncakta olmanın bedelini ödüyor. FB de sizi yensin de görün dünyanın kaç bucak olduğunu..

31
62
yanıtYanıtla
Tolga Yiğit:

heee heee salıncak....ne iciyosan devam et...Beşiktaş adalettir Beşiktaş şereftir...ama anlamam gayet normal..

yanıt53
yanıt37
Blackened:

Boş konuşma 5-6 sene önce biz gs-fbyi kardeş yapmıştık. Yedirtme salincagini işine bak

yanıt30
yanıt25
Veysel null:

Beşiktaş salıncak takımıdır bundan sonra bizim için hahahaha

yanıt7
yanıt6
SadeceGerçekler:

Veysel, anlatmakla anlayan bir yapın yok! Fanatizm gözünü kör etmiş..Kırkta bir yorumun tutuyor, üç beş beğeni alıyorsun diye, her haberin altında saçmasapan yorumların... Bi sal artık buradaki insanları, Allasen bi sal...Huzur ver millete..Daha önce de dedim, kapak kolleksiyoneri misin arkadaş? İnsanlar kapak üstüne kapak yapıyor, zerre zoruna gitmiyor...

yanıt5
yanıt4
Veysel null:

sadece gerçeklere cevap o kapaklar bjk ve FB lilere yapılıyor senin de hoşuna gitmediği ne göre sen de ya bjk li ya da FB lisin. ne o yaptığımız kapaklar çok mu acıttı? acıdı mı? hahaha

yanıt5
yanıt4
Veysel null:

bu bjk ve FB bizim eğlence kaynağımız olmuş son yıllarda. özellikle de FB. bu yüzden diyoruz tek eğlence Fenevvvvvbahçe diye hahahaha gülmekten ölcem lan

yanıt4
yanıt4
SadeceGerçekler:

Anlatmakla anlayan bir yapın olmadığını söylemiştim:) Şaşırdık mı? Hayır:) Cahil, her yerde cahildir...

yanıt3
yanıt4
Mukan Kağan:

Ağırbaşlı beyefendi hocalarla beşiktaşın kanı uyuşmaz, onlara şenol güneş gibi şovmenler lazım.

25
24
yanıtYanıtla
Hakan Kkk:

Yönetimde istifaetsin kümedüşecek takımların umudu olduk

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title