Haberler

Beşiktaş Burak Yılmaz ve Demba Ba ile Prensipte Anlaştı

Güncelleme:

Vagner Love ve Negredo'yu göndermek için teklif bekleyen Beşiktaş, Demba Ba ve Burak Yılmaz ile prensipte anlaştı.

Yeni sezon transfer çalışmalarına hızlı bir start veren Beşiktaş ilk olarak Dusko Tosic'i Çin ekibi Guangzhou R&F takımına satmıştı.

Sözleşme imzalamak için Çin'de bulunan Tosic, imzayı attıktan sonra siyah beyazlılar KAP'a resmi açıklamayı yapacak ve kasaya 4.5 milyon Euro girecek.

4 FORVETİN MALİYETİ YILLIK 52 MİLYON TL

Diğer yandan bu sezon santraforların performanslarından memnun olmayan ve 2 yeni santrafor takviyesi yapacak olan transfer komitesi ilk etapta tamemen Negredo ve Vagner Love'un satılması için uğraşacak. Çünkü mevcut kadrodaki 4 santraforun aldığı yıllık ücret yeni bir maliyeti neredeyse imkansız kılıyor.

4 milyon 350 bin Euro alan Negredo,1.7 milyon Euro alan Mustafa Pektemek,1.8 milyon Euro alan Vagner Love ve 1.6 milyon Euro alan Larin'in sadece yıllık ücret toplamı 9 milyon 450 bin Euro ediyor. Bu rakam, maç başı ücretler ile birlikte 10 milyon Euro yani 52 milyon TL'ye ulaşıyor. Kadroya iki santrafor dahil edilmesi maliyeti 15-16 milyon Euro'ya yükselteceği için Negredo ve Vagner Love'un mutlaka satılması transfer komitesinin olmazsa olmaz şartlarından biri. Hatta gelecek sezonun kadrosunda düşünülmeyen Mustafa Pektemek'ten de para kazanmak ve makul bir fiyat üzerinden bonservisini vermek te transfer komitesinin yakından ilgilendiği bir konu.

DEMBA BA VE BURAK YILMAZ PRENSİPTE TAMAM

Oyuncu satışlarının ardından 2 yeni santraforu kadroya katacak olan komitenin ilk anlaştığı isimler bilindiği gibi Trabzonspor'da oynayan Burak Yılmaz ve Göztepe ile sözleşmesi sonra erecek olan Demba Ba. Bu iki oyuncudan Demba Ba, imzayı atmaya en yakın oyuncu. Bonservisi elinde olacağı için Senegalli golcü ile imza atma konusunda bir sıkıntı yaşanmayacak. Burak Yılmaz konusu ise kadrodaki oyuncuların satış süreci ile aynı paralelde işleyecek.

İki isme ek olarak Avrupa ve Güney Amerika'daki temaslarını da devam ettiren yöneticilerin önümüzdeki sezonlarda para kazandıracak önemli ve genç bir ismin peşinde olduğu da gelen bilgiler arasında.

ATIBA İLE SON KEZ GÖRÜŞÜLECEK

Öte yandan Beşiktaş'ı bırakacağı yönünde haberler çıkan Atiba ile transfer komitesinin bir görüşme daha gerçekleştireceği öğrenildi.

Önümüzdeki günlerde sözleşmesi sona erecek olan Atiba için yönetimin +1 opsiyon hakkı bulunuyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in 1 sezon daha kalmasını istediği Kanadalı oyuncu transfer komitesi ile bir araya gelecek ve bu toplantıdan son karar çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Burak Yılmaz Dusko Tosiç İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

İlahiyat Fakültesi'nde mide bulandıran olay! Tuvalette köpeği istismar ederken öğrencilere suçüstü yakalandı

İlahiyat Fakültesi'nde mide bulandıran olay! Tuvalette köpeği istismar ederken öğrencilere suçüstü yakalandı

Boş külahtan para istenmişti! Ünlü markadan açıklama var

Boş külahtan para istenmişti! Ünlü markadan açıklama var

500

Yorumlar (27)

8:

8taş çöküşe geçti artık

9
14
yanıtYanıtla
fetösaray:

çok beklersin fetöcü

yanıt1
yanıt0
FENERBAHÇEM...:

Bu yeni bir haber değil ki 07 Nisan 2018, Cumartesi Beşiktaş Tiyatro Kulübü ve Göztepe maçı öncesi şikenin kralı alenen yapıldı ve FİKO DEMBA BA''sına ''SENİ TRANSFER EDECEĞİM ONA GÖRE OYNA''dedi. DEMBA BA''sıda gerekeni yaptı. Bu anlamda bu yeni haber değil. Biz 7 Nisan''dan beri bu Transfer haberini (Şikeyi) Biliyoruz.

7
12
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

HIRSIZ HERKESİ HIRSIZ ZANNEDERMİŞ. ŞİKECİDE ŞİKECİ ZANNEDECEK TABİİ Kİ BUNDA BİR BEİS YOK. FENERİN KASIMPAŞA-SİVAS MAÇLARINI İNCELEYİN BAKALIM SİZ NE GÖRECEKSİNİZ. ŞİKENİN KRALI ORDAYDI.

yanıt1
yanıt0
ByMantık!:

Kardeşim Kusura Bakma Ama Beşiktaş Tiyatro oynuyorsa bu Tiyatronun Baş Rolü''de Sizsiniz !!!

yanıt0
yanıt1
FENERBAHÇEM....:

BYMANTIK Hadi Kardeşim Yalan desene, ''Fİkoş Dembaba''sını ayartmadı desene, bunlar yaşanmadı değip inkar edebiliyor musun?Senin taraftarı olduğun takım değilde başkası yapmış olsa bu kadar objektif olabilecek misin? Eeeee o zaman neyi savunuyorsun. ?

yanıt1
yanıt0
cv:

burakı istemiyoruz kardeşim. gelirse beşiktaşı bırakmam ama gidinceye kadar maçlarını izlemem

8
6
yanıtYanıtla
Cr:

Beşiktaşlı olduğundan Emin Misin ?

yanıt2
yanıt3
KUZEY ATEŞDAĞLI:

doğuştan beşiktaşlıyım, trabzon için ölürüm, yaşasın fenerbahçe, en büyük galatasaray. . . . . . . . . burak yılmaz yaşam felsefesi

10
1
yanıtYanıtla
doğrucu:

gelme burak gelmeee git git gel ALLAH ASKINA GELME

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title