Haberler

Beşiktaş, Samuel Eto'o'nun Transferi İçin Harekete Geçti

Güncelleme:

Beşiktaş, Antalyasporlu Samuel Eto'o'nun transferi için önce Şenol Güneş sonra Antalyaspor yönetimiyle görüşecek.

Yeni sezonda hem Süper Lig hem Şampiyonlar Ligi hem de Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan Siyah-Beyazlılar, yoğun maç trafiğini göz önünde bulundurarak transfer çalışmalarına başladı.

ÖNCE ŞENOL GÜNEŞ, SONRA ANTALYASPOR'LA GÖRÜŞME

Yönetimin, özellikle Devler Ligi'nde takıma büyük güç katacak bir golcü transferi için harekete geçtiği ve bu doğrultuda ilk olarak kulübe Antalyaspor'un Kamerunlu forveti Samuel Eto'o'nun önerildiği ortaya çıktı. Sezon başında katıldığı Antalyaspor'da çıktığı 32 lig maçında rakip fileleri 20 kez havalandıran 35 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak teknik direktör Şenol Güneş'le görüşecek olan yönetimin, ardından bu isim için Antalyaspor'la pazarlıklara başlayabileceği konuşuluyor.

"ŞAMPİYONLUK ADAYIM BEŞİKTAŞ"

Kariyerinde daha önce Real Madrid, Espanyol, Mallorca, Barcelona, İnter, Anzhi Makhachkala, Chelsea, Everton ve Sampdoria gibi takımlarda görev yapan tecrübeli futbolcu için daha önce de girişimlerde bulunan yönetim, yaptığı temaslardan sonuç alamamıştı. Konuyla ilgili olarak yakın bir süre önce açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, "Antalyaspor'dan önce beni transfer etmeye en çok yaklaşan kulüp Beşiktaş olmuştu. Benim şampiyonluk adayım da Beşiktaş" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Antalyaspor Samuel Eto Beşiktaş Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (3)

FENERBAHÇE:

Bu adamın adı yeter beşiktaşa yarar iş bitirici adam herzaman iyidir antalyayı sırtında taşıdı adam sadece yaşlı diyerek silmemelisiniz iyi iş !

15
2
yanıtYanıtla
((((((((((((((((((((:

adamın bilek hızına bakın bi maçlardaki yaşlı diyenlar hem eto hem ronaldınho nun ölüsü top oynar fb alex si göndermeseydi 3 sene daha rahat oynardı adamlar yürüyerek top oynicak teknige sahipler gençler kosuyo da neoluyor bu isimler gençlerin gelişimlerine her zaman katkı saglarlar 20 dakka oynasalar bile iş yaparlar boş işleri bırakın bence

4
0
yanıtYanıtla
kartallar yüksek uçar:

süper olur tecrubesinden faydalanılmalı.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title