Haberler

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Hasan Arat, genel kurul üyelerine oy kullanmaları için çağrıda bulundu

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Hasan Arat, oy verme işleminin yapıldığı Akatlar Spor Kompleksi içerisinde ve dışında oluşan uzun kuyruklara rağmen genel kurul üyelerinin salona gelip oy kullanmasını istedi.

- Serdal Adalı: "Bu durum bizim son rezilliğimiz olacak"

İSTANBUL - Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, seçime katılımın yüksek olması sebebiyle salonun yetersiz kaldığını dile getirerek, "Bu durum bizim son rezilliğimiz olacak. Tüm genel kurul üyelerimizden de özür diliyorum" dedi.

Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda oy kullanma işlemi devam ediyor. Akatlar Spor Kompleksi'nde oluşan yoğunluk sebebiyle Başkan adaylarından Serdal Adalı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Bugüne kadar gördüğüm en kötü organizasyon"

Seçimin daha geniş bir alanda yapılması gerektiğini dile getiren Adalı, "Bir organizasyon bozukluğu var. Bunun farkındayız. Bu seçimi stadyumumuzda yapabilirdik. Başka daha geniş bir alanda yapabilirdik. Genel kurul üyelerimizin biraz daha sabırlı olmalarını rica ediyorum. Beşiktaş için çok önemli bir seçim. Mevcut durumdan dolayı bırakıp gidilecek kadar basit bir seçim değil. Herkesten biraz daha sabır ve sükunet rica ediyorum. Kısa bir süre sonra bir rahatlık olacaktır. Bu seçim, bugüne kadar gördüğüm en kötü organizasyon" diye konuştu.

Gerekli uyarılarda bulunduklarını sözlerine ekleyen Serdal Adalı, "Oy kullanmak için gelip dışarıda kalan arkadaşlarımız var. Geri dönen arkadaşlarımız var. Güvenlik arkadaşlarımız ile görüşüyoruz" açıklamalarında bulundu.

"Bu durum bizim son rezilliğimiz olacak"

Seçimi kazanmaları halinde bir sonraki organizasyonun farklı bir yerde yapılacağını söyleyen Adalı, "Bizim başkanlığımız döneminde organizasyonlarımızı stadyumda veya başka bir yerde yapacağız fakat burada yapmayacağız. Bu durum bizim son rezilliğimiz olacak. Tüm genel kurul üyelerimizden de özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yoğun bir gün olduğunun altını çizen Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, "Seçime tahmin ediyorum 11 bin katılım olacaktır. Herkesin kulübüne sahip çıkmak için gelip oyunu kullanmaya niyetli olduğunu görüyorum. İnşallah sahip de çıkacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akatlar Spor Kompleksi Hasan Arat Beşiktaş Spor Politika Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title