Haberler

Beşiktaş'ın Borcu 442,4 Milyon Lira

Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, kulüpte mali disiplini sağlamak için bir komitenin kurulduğunu söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nün Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, kulüpte mali disiplini sağlamak için bir komitenin kurulduğunu söyledi.

Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda divan üyelerinin eleştirilerinin ardından söz alan Soğancıoğlu, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in tüm birimlere ve yönetim kuruluna gönderdiği genelgeyle Mali Disiplin ve Tasarruf Tedbirleri Uygulama Komitesi'nin kurulduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Madde madde neler yapılması gerektiğini belirledik. Personelden kredi kullanımına, oyuncu transferinden araç kullanımına, altyapıdan takımların sponsorluklarına kadar içeren konularda bir plan var. Özellikle kulübün önemli şekilde tasarrufa gitmesi ve mali disiplini öngörmektedir. Bu komite bunun gerçekleşmesini ve uygulamasını sağlayacaktır. Kulüpte günlük işleri aksatmadan bu konuda işlerin yürütülmesini sağlayacak. Pazartesiden itibaren uygulamalara başlıyoruz."

UEFA yetkililerinin kulüpte incelemeler yapmasına da açıklık getiren Ertunç Soğancıoğlu, "27 Ocak'ta UEFA nezdinde tekrar görüşme yapılacak. Ödemenin gecikmesinden dolayı inceleme konusu olduk. Bütün ödeme evrakları tamamdır. UEFA'dan gelen kişiye sunulmuştur" dedi.

Futbolcular Zapotocny ve Sivok'un transferinde İtalyan Udinese kulübü ile ödeme konusunda yaşanan sıkıntı ile ilgili de yönetici Soğancıoğlu, şunları söyledi:

"Sivok ve Zapotocny 9.6 milyon avroya alındı. 3 milyon avro için bu kulüp CAS'a başvurdu. 1-1,5 yıllık süreç geçti. Bu parayı da geçti. Bu para da geçtiğimiz günlerde ödendi. 300 bin avro faiz kaldı. Şubat ayında ödemek için Udinese ile anlaştık."

-Borç 442 milyon lira-

Beşiktaş Kulübü'nün borcunun, 30 Eylül 2011 tarihi itibariyle 442 milyon 421 bin 369 lira olduğu açıklandı.

Siyah-beyazlı kulübün 59 milyon 270 bin 409 liralık mevcutlarının çıkması halinde net borcun ise 383 milyon 150 bin 960 lira olduğu bildirildi.

-Başkana borç azaldı, Adalı'ya yükseldi-

Siyah-beyazlı kulüpte başkan Yıldırım Demirören'e olan borçta azalma olurken, bugün yönetimden istifa ettiğini açıklayan Serdal Adalı'ya olan borcun ise arttığı dile getirildi.

Geçmiş dönemde başkan Demirören'e olan 85 milyon 260 bin 666 lira borç, 82 milyon 684 bin 430 liraya gerilerken, Adalı'ya olan 9 milyon 542 bin 342 liralık borç ise 10 milyon 71 bin 688 liraya yükseldi.

Bu arada, mali disiplini sağlamak üzere kurulan Mali Disiplin ve Tasarruf Tedbirleri Uygulama Komitesi'nin başkanlığını Ertunç Soğancıoğlu yapacak.

Öte yandan, Beşiktaş Kulübü'nün olağan Divan Kurulu Toplantısı'na başkan Yıldırım Demirören gelmezken, toplantıda yönetim adına sadece 7 yönetici yer aldı. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL?
Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title