Haberler

Beşiktaş, 2. Yarı Hazırlıklarına Başladı

Güncelleme:

Beşiktaş, 2. yarı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başlarken, yeni transfer Alexander Milosevic, takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla başlarken, yeni transfer Alexander Milosevic, takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla ikinci yarı çalışmalarına başladı. Antrenmana yeni transfer Alexander Milosevic de katıldı. Antrenman öncesi Beşiktaşlı futbolcuları, 11 yaş altı futbol takımı da yalnız bırakmadı. Minik yıldızlar, antrenman öncesi ağabeyleri fotoğraf çektirdi.

Beşiktaşlı futbolcular, antrenmana düz koşu ve açma-germe hareketleriyle başladı. Taktik ağırlıklı olarak çalışmalara devam eden siyah-beyazlılarda antrenmana, özel izinli olan Sosa, Pedro ve Motta ile kalçasında ağrıları bulunan ve bugün MR'ı çekilecek olan Gökhan Töre katılmadı. Mustafa Pektemek ve Sivok ise bireysel olarak çalıştı.

Beşiktaş'ın İsveç'in AIK takımından transfer ettiği stoper Alexander Milosevic de takımla birlikte çalışmalara başladı. Siyah-beyazlı ekip yarın yapacağı antrenmanın ardından Perşembe günü kamp için Antalya'ya gidecek ve burada Galatasaray, Arjantin'in River Plate ve Brezilya'nın Guaratingueta ekipleriyle maç yapacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Alexander Milosevic Slaven Bilic Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title