Haberler

    Beşiktaş İçin İntikam Vakti!

    UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Liverpool ile eşleşen Beşiktaş için hesap zamanı...

    Beşiktaş'ın dev rakibi Liverpool, 2007-2008 sezonu Şampiyonlar Ligi A grubu maçında temsilcimizi Anfield Stadı'ndaki maçta 8-0 mağlup etmiş ve Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı galibiyetine imza atıp hala kırılamayan rekoru eline geçirmişti.O dönem Ertuğrul Sağlam'ın teknik direktörlüğünü yaptığı siyah beyazlılar, Peter Crouch (2), Yossi Benayoun (3), Ryan Babel (2) ve Steven Gerrard'ın golleriyle tam anlamıyla dağılmıştı.Beşiktaş, İnönü Stadı'ndaki mücadeleyi ise Sami Hyypia'nın kendi kalesine ve Bobo'nun attığı gollerle 2-1 kazanmıştı.LIVERPOOL'DA SON DURUM NE?Geçen sezon şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayan Liverpool, bu sezon ise Premier Lig'de taraftarlarını hayal kırıklığına uğratırken, henüz 16. haftada lider Chelsea'nin tam 18 puan gerisine düşmüş durumda.Bu sezon 2009-2010'dan sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Liverpool, B grubunda tek galibiyet alabilmiş ve 5 puanla üçüncü olarak UEFA Avrupa Ligi'ne düşmüştü. Tarihinde 9. kez Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren Liverpool, 2002-2003 ve 2009-2010 sezonlarından sonra 3. kez grubundan çıkamamıştı.Yaz döneminde en büyük yıldızı Luis Suarez'i Barcelona'ya kaptıran Liverpool, forvet hattındaki boşluğu AC Milan'dan getirdiği Mario Balotelli ile doldurmaya çalışsa da, İtalyan golcü henüz beklenenleri veremedi.Southampton'tan 25 Milyon Pound' ortasaha futbolcusu Adam Lallana'yı getiren İngiliz ekip, Emre Can, Dejan Lovren, Lazar Markovic, Rickie Lambert ve Alberto Moreno gibi önemli transferlere de imza attı.MÜZESİ KUPALARLA DOLUAvrupa'nın 1 numaralı kupasını toplamda 5 kez müzesine götüren Liverpool'un 18 lig şampiyonluğu bulunurken, FA Cup'ı da 7 kez kazandı.UEFA Avrupa Ligi Fantezi Futbol oyununu oynamak için hemen tıklayın!

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Liverpool Beşiktaş Spor Haberler

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Bakmadan Geçme

    16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
    Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

    Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title