Haberler

Beşiktaş, Bolu'da Yer Alan 3 Yıldızlı Oteli 20 Yıllığına Kiraladı

Güncelleme:

Beşiktaş Bolu'nun Gerede ilçesinde yer alan 157 yatak kapasiteli, 2 futbol sahası bulunan oteli, aylık 15 bin 500 TL'ye 20 yıllığına kiraladı.

Beşiktaş, ihaleyle yaz aylarında futbol takımlarının kamp yaptığı belediyeye ait 3 yıldızlı 157 yatak kapasiteli Esentepe Oteli'ni, 2 futbol sahası, teleski ve kafeteryası bulunan kayak pisti ile birlikte aylık 15 bin 500 lira kira karşılığında 20 yıllığına kiraladı.

İHALEYE SADECE BEŞİKTAŞ KATILDI

Bolu'nun Gerede İlçesi'nin Kitirler Mahallesi'nde etrafı çam ormanlarıyla kaplı 74 odalı Esentepe Oteli ve çevresindeki tesislerin kiralanma ihalesi, Gerede Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Sadece Beşiktaş AŞ'nin katıldığı ihaleye, Beşiktaş Kulübü adına Asbaşkan Deniz Atalay katıldı. İhaleyi, aylık 15 bin 500 TL+KDV teklifi veren Beşiktaş, yaz aylarında aralarında Süper Lig takımlarının da bulunduğu birçok kulübün kamp yaptığı Esentepe Oteli ve tesislerini 20 yıllığına kiralamış oldu.

3 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPILACAK

İhale şartnamesine göre Beşiktaş, otel ve tesisleri yenileme, tamirat ve restorasyon çalışmaları için yaklaşık 3 milyon lira yatırım yapacak. İhaleye göre söz konusu yenileme çalışmalarının 6 ayda yapılması gerekiyor. Yenileme çalışmalarından sonra Beşiktaş'ın sezon öncesi hazırlık kamplarını burada yapacağı belirtildi.

"TESİS TAMAMEN YENİLENECEK"

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ihalenin sonunda şunları söyledi:

"Otelin dış görünümü ile alakalı mantolaması yapılacak, çatısı yenilenecek. Giriş, resepsiyon, lobi ve merdivenleri değiştirilecek. Yangından korunma sistemleri, ısıtma sistemleri ve doğalgaz dönüşümü yapılacak. İçme ve kullanma suyu tesisatları yenilenecek. Gider ve boşaltım sistemleri ile aydınlatma ve armatürlerine kadar hepsi yenilenecek. Elektrik tesisatları, aydınlatma, kapı, pencere, mutfak, yemekhane, odalar, duş sistemleri, hamam, sauna, fitness salonu, konferans salonu ve lokal restore edilecek. Arkut Dağı Kayak tesisi, bar ve teleskilerin Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan turistik tesis belgesi alacak şekilde yapılması gerekiyor. Tuvaletler, ıslak zeminler, otopark alanı ve çevre düzenlemesinin yanı sıra tamirat ve tadilatında kullanılacak malzemenin teminine kadar idarenin görüş ve onayı alınacak. İhaleyi alan firma bunları maksimum 6 ay gibi kısa bir sürede yapmakla yükümlü."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Deniz Atalay Gerede Bolu Spor Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Kurbanı kimler kesemez? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Öğretmene şiddete yasal düzenleme geldi mi? Bakan Tekin yeni düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı mı? 11 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Mayıs burç yorumları nedir? MECLİS'TE GERGİN ANLAR! AK Parti ve CHP vekilleri neden birbirine girdi? Veli Ağbaba ne dedi? Kurban kesmek hangi ayette var? Kurban kesmek vacip mi farz mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Gelinim Mutfakta Damla kimdir? Gelinim Mutfakta Damla Çınar kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta Damla Çınar İnstagram hesabı ne? Anneler Günü hediye önerileri #128144 2024 Anneler Günü en kolay el yapımı hediye fikirleri neler? PASSOLİG ÇÖKTÜ MÜ? Passolig neden girilmiyor, çöktü mü? #9917 Abant gölü nerede? Abant gölü hangi şehirde, hangi ilde? Abant gölü tabiat parkı konumu! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL NE ZAMAN? 2024 ZTK Beşiktaş - Trabzonspor maçı nerede oynanacak? Çocuklara Kurban Bayramı Nasıl Anlatılmalı? Kurban Kesimi Çocuğa Nasıl Anlatılmalı?
ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

500

Yorumlar (11)

Ahmedinov tikarov Mobil-IOS:

Gène birileri nemalanmis goturmusler mali tek sirketin katildigi ihale olmaz ihale saatinde iihalenin baska BIR tarihe ertelenmesi gerekir.bu konuyu inceleyip uzerine gidecegim benim sirketim Ayda 50.000 tl TEKLIF edecek BAKALIM bu is nasil sonuclanacak

3
13
yanıtYanıtla
beyko:

Hayat nasıldır bilirsiniz. Birileri sahne de birileri de seyirler olur Beşiktaş SAHNE yi seçmişoturup alkışlayacak takdir edecek saygı duyacaksınız sağol başkan arkandayız

10
0
yanıtYanıtla
geredeli:

İyi haber lakin ucuza gitmiş.

8
0
yanıtYanıtla
ggg:

istanbulun içine etiniz sıra anadoluya geldi

4
1
yanıtYanıtla
ohaMobil-ANDROID:

lan bilsem aylık 15500 den ben kiralardim buyuksehirlerde merkezi noktada 100m2 dükkanı bu fiyata kiraliyorlar adamlar koca oteli 20 yıl kiralamis bedava

4
0
yanıtYanıtla
kürd mesut:

Çok ucuza kiralanmış. bir odası aylık 100 tlden aza gelmiş bunun yanı sıra tesisler ve futbol sahası var. keşke devlet kiralasaydı da bu KIŞ AYLARINDA SOKAKTA KALANLARA EV SAHİPLİĞİ YAPSAYDI. . . . .

3
1
yanıtYanıtla
kenan:

3 milyon yatirim sarti var akilsiz kürd!

yanıt3
yanıt24
Ali Haydar:

Kenan bence sen gerizekalısın. Yatırılacak o 3 milyonluk 20 yıl sonra değersizleşir. mantıksız aptal

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

aylık 50. 000 teklif eden kişi ihale günü nerdeymiş.

3
0
yanıtYanıtla
Bolu DÖRTDİVANLI:

Güzel Memleketim Bolu da BEŞİKTAŞıma yakışır bir tesis . Ayrıca Boluda 33 bin metrekarelik arazi de aldı Beşiktaş. HAYIRLI OLSUN

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title