Haberler

Beşiktaş, Bodo Glimt maçı için hazırlıklarını tamamladı

Güncelleme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 3. maçında Norveç ekibi Bodo Glimt'e konuk olacak Beşiktaş, antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Tayfur Bingöl ve Umut Meraş antrenmanda yer almadı. Eric Bailly ve Salih Uçan ise takımdan ayrı çalıştı. Tayyip Talha Sanuç ise bireysel çalışmalarına devam ediyor.

Beşiktaş, Bodo Glimt maçına hazır

VIDEO YOK

Bailly ve Salih takımdan ayrı çalıştı

Tayfur ve Umut antrenmanda yer almadı

Olgucan KALKAN / İSTANBUL,(DHA)- UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 3'üncü maçında yarın Norveç ekibi Bodo Glimt'e konuk olacak Beşiktaş, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik sorumlu Burak Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman pas çalışmalarıyla başladı. Açma germe hareketleriyle devam eden antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Bodo Glimt maçının taktik çalışmasının gerçekleştirildiği öğrenildi.

TAYFUR VE UMUT ANTRENMANDA YER ALMADI

Siyah-beyazlı ekipte arka adalesinden sakatlık yaşayan Tayfur Bingöl ve kalf kasında rahatsızlık bulunan Umut Meraş antrenmanda yer almadı.

Tedavileri tamamlayan Eric Bailly ve Salih Uçan ise takımdan ayrı olarak kondisyoner eşliğinde çalışma gerçekleştirdi. Bu iki oyuncunun Norveç'e götürülüp götürülmeyeceğine ise önümüzdeki saatlerde karar verilecek.

TAYYİP TALHA BİREYSEL ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Öte yandan geçen sezon yaşadığı sakatlık sonrasında uzun süre takımdan ayrı kalan Tayyip Talha Sanuç, takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam ediyor. Teknik sorumlu Burak Yılmaz da antrenman öncesinde milli savunmacının durumuyla yakından ilgilendi.

Ayrıca Burak Yılmaz antrenman öncesinde Mert Günok, Cenk Tosun, Necip Uysal, Chamberlain ve Gedson ile de kısa süreli toplantılar yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Tayyip Talha Sanuç Tayfur Bingöl Salih Uçan Bodo Glimt Umut Meraş Beşiktaş Norveç Bingöl Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title