Haberler

Beşiktaş Asbaşkanı Atalay: Sosa Ayrılamaz, Antrenmanlara Çıkacak

Güncelleme:

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, "Sosa kendi isteğiyle ayrılamaz. Beşiktaş'ın kontratlı futbolcusu ve antrenmanlara çıkacak." dedi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın yalnızca kendi isteğiyle takımdan ayrılamayacağını belirtti.

"KONTRATLI FUTBOLCU"

Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sosa'nın şu anda antrenmanlara çıktığını vurgulayarak, "Zaten öyle olması lazım. Profesyonel futbolcuya kulüp olarak gerekli koşulları sağlıyorsak, yükümlülüklerimiz varsa, onların da yükümlülüğü budur. Sosa şu anda Beşiktaş'ın kontratlı futbolcusu ve antrenmanlarına çıkacak." dedi.

"GİDİYORUM" DEME ŞANSI YOK

Sosa'nın sözleşmesinin devam ettiğini aktaran Deniz Atalay, "Bundan sonra ne olacağını zaman gösterecek. Şu an konuşmak doğru değil. Sosa'nın 2 sene daha sözleşmesi var, 'ben memnun kalmadım gidiyorum' deme şansı yok. Bizim memnun olmadığımız oyunculara, 'seninle çalışmayacağız' dediğimiz zaman, 'sözleşmemin koşullarını yerine getirin' diyor. Aynı şey futbolcu için de gerekli, 'ben gidiyorum' deyince kimse gidemez."diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Deniz Atalay Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

saka gibi:

ee oynamak istemeyen bir oyuncuyu, antremanlara bile gelmek istemeyen bir oyuncuyu maclarda zorla mi oynatacaksin? yokoynatirsin oynatirsinda o Adamdan verim mi alacaksin?? sacma

0
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Yillar sonrada bir hazan sabahinda, sessizce uyanirsam yuregimde olacaksin sen!

0
0
yanıtYanıtla
Zeynep:

Merhaba ben Zeynep. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title