Haberler

Ligde kalma mücadelesi veren Deportivo'da Emre Çolak, kritik maçta penaltı kaçırdı

Güncelleme:

İspanya 2. Futbol Ligi'nin (La Liga SmartBank) 33. haftasına deplasmanda Oviedo ile 2-2 berabere kalan Deportivo La Coruna'da forma giyen milli oyuncu Emre Çolak, karşılaşmada penaltı kaçırdı.

İspanya 2. Futbol Ligi'nin (La Liga SmartBank) 33. haftasında deplasmanda Oviedo ile 2-2 berabere kalan Deportivo La Coruna'da forma giyen Emre Çolak penaltı kaçırdı.

Ligde kalma mücadelesi veren iki takımın maçında ev sahibi Oviedo iki farklı öne geçmesine rağmen karşılaşmanın uzatma dakikalarında golü bulan Deportivo bir puan almayı başardı. Deportivo'da ilk 11'de sahaya çıkan Emre Çolak, maçın 37. dakikasında kullandığı penaltı atışından yararlanamadı. La Liga SmartBank'ta bu sezon toplam 9 maça çıkan Emre, Oviedo karşısında 58. dakikada oyundan alındı.

1 PUAN SON DAKİKADA GELDİ

Mücadelede Oviedo'nun gollerini 27. dakikada Luismi ve 45. dakikada Edgar Barcenas kaydetti. Deportivo'ya bir puanı getiren golleri de 60. dakikada Peru Nolaskoain ve 90. dakikada Sabin Merino attı.

22 takımın mücadele ettiği La Liga 2'de sezonun tamamlanmasına 9 hafta kala, 37'şer puanla düşme hattında bulunan iki takımdan Deportivo 19. sırada, Oviedo ise bir altında yer alıyor.

Emre Çolak'ın forma giydiği Galiçya ekibi, ligde bir sonraki hafta başkent ekibi Rayo Vallecano'yu konuk edecek.

Kaynak: AA / Spor

Deportivo La Coruna Emre Çolak İspanya Futbol Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title