Haberler

Beko Basketbol Ligi

Olin Edirne: 82 TOFAŞ:78.

Beko Basketbol Ligi'nde Olin Edirne, sahasında TOFAŞ'ı 82-78 yendi.

Karşılaşmaya iki takım da 3 sayılık basketlerle başladı. Olin Edirne, Darius Washington ve Christos Tapoutos'un boyalı alanda bulduğu sayılarla maçın 5. dakikasına 13-10 önde girdi. Denmon'ın serbest atışlardan bulduğu sayılarla 13-13 eşitliği yakalayan konuk takım, aynı oyuncunun 3 sayılık basketleriyle 8. dakikada 24-15 öne geçti. Kalan bölümde de üstünlüğünü koruyan TOFAŞ, ilk periyodu 24-17 önde tamamladı.

İkinci periyoda hücumda etkili başlayan Olin Edirne, Barış Güney ve Washington'un 3 sayılık basketleriyle 14. dakikada tekrar öne geçti: (29-28) Rakibinin hücumlardan boş dönmesini sağlayan Olin Edirne, Reha Öz ve Caner Ercan'ın basketleriyle ilk yarının bitime 3 dakika kala farkı 6 sayıya çıkardı:  (37-31) Üstünlüğünü sürdüren sarı yeşilli takım, ilk yarıyı 47-40 önde kapattı.

Üçüncü periyotta oyunda üstünlük kurmaya çalışan TOFAŞ, Balazic ve Denmon'ın basketleriyle farkı azaltsa da Olin Edirne, Tapoutos ve Francis'in üst üste attığı basketlerle 28. dakikayı 59-52 önde geçti.  Sarı-yeşilli takım, son periyoda da 64-56 üstün girdi.

Son periyoda Reha Öz'ün boyalı alanda bulduğu sayılarla başlayan Olin Edirne, TOFAŞ'ın hücümda etkinliğine iyi savunma yaparak engel oldu. Hücümdaki etkili oyununu sürdürerek bitime 6 dakika kala 13 sayı farkla ( 74-61) öne geçen ev sahibi takım, TOFAŞ'ın Elonu, Denmon ve Balazic'in sayılarına engel olamayınca 35. dakikada fark 3 sayıya kadar düştü: (74-71) Çekişmeli geçen son dakikalarda Tapoutos ve Francis'in serbest atışlarıyla üstünlüğünü koruyan Olin Edirne, karşılaşmayı 82-78 kazandı. - Edirne

Kaynak: AA / Spor

Washington Reha Öz Spor Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title