Haberler

Başpehlivan Okulu, Altın Kemeri Şehitlere Hediye Etti

657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Orhan Okulu, "Aldığım altın kemer ve kupayı tüm şehitlerimize armağan ediyorum.

657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Orhan Okulu, "Aldığım altın kemer ve kupayı tüm şehitlerimize armağan ediyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Edirne Valisi Günay Özdemir'e gönderilen son başpehlivanı kutlama telgrafı, Edirne Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü yetkililerince Orhan Okulu'ya kaldığı otelde ulaştırıldı.

Okulu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırkpınar'a çok iyi hazırlandığını ve emeklerinin karşılığını başpehlivan olarak aldığını söyledi.

Kırkpınar'da zorlu mücadeleler yaptığını anlatan Okulu, "Hedefimiz baştan da söylediğimiz gibi altın kemeri almaktı. Takım arkadaşlarımızla birlikte bunu başardık. Antalya'ya altın kemeri armağan ediyorum. Şimdi yeni hedeflerim var: İnşallah Kırkpınar'da 3 yıl üst üste birinci olarak altın kemerin ebedi sahibi olmak ve Antalya'ya götürmek. Haftaya güreşlerimiz devam ediyor. İnşallah orada seyircimizin önünde altın kemeri taşıyacağım. Önümüzde Elmalı güreşleri var. Orada da 5 yıldır üst üste birinci oluyorum. Bu yıl da birinci olup ikinci altın kemeri kazanmak istiyorum." diye konuştu.

Altın kemerin başpehlivanlar için büyük önem taşıdığını ifade eden Okulu, her pehlivanın bir gün Kırkpınar'da başpehlivan olmayı hayal ettiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telgraf göndererek kendisini tebrik ettiğini belirten Okulu, "Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman arayıp soruyor, bizimle ilgileniyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kırkpınar bu sene anlamlı bir güne denk geldi. Ben 15 Temmuz'da şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Aldığım altın kemer ve kupayı da tüm şehitlerimize armağan ediyorum." ifadelerini kullandı.

Orhan Okulu rakipleri Kaan Kaya, Hasan Cengiz, Nedim Gürel, Hüseyin Gümüşalan, Serhat Balcı ve finalde de Şaban Yılmaz'ı yenerek 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan oldu.

Antalyalı başpehlivanın gün içinde memleketine doğru yola çıkacağı ve kent girişinde kendisine büyük bir karşılama hazırlandığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Spor

Kırkpınar Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

title