Haberler

Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Ordu Belediyesi, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi, sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Atatürk Spor Salonu'nda antrenör Cem Aslan yönetiminde yapılan antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü.

Sakatlığı bulunan Ertan Korkmaz'ın katılmadığı antrenmanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunana antrenör Cem Aslan, sahalarında zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Rakibimizin gücü ortada. Kendi saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanarak kazanmak istiyoruz" dedi.

Hazırlıkların olumlu geçtiğini belirten Aslan, "Lige iyi başlayamadık. Kötü gidişatımıza Kardemir Karabükspor maçı ile son vermek istiyoruz" diye konuştu.

Hedeflerinin bu sezon ligde kalmak olduğunu anlatan Aslan, şunları kaydetti:

"Pazar günü sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile karşılaşacağız. Bu maçın hazırlıklarını her akşam yaptığımız antrenmanlarla sürdürüyoruz. Bir oyuncumuz sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılamıyor. İnşallah bu oyuncumuzun yerini diğer arkadaşlar dolduracak. Ordu Belediyesi olarak bu maçı mutlak kazanmak istiyoruz. Lig'de henüz galibiyetimiz bulunmuyor. Kardemir Karabükspor'u yenerek ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bunun için de taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var."

Aslan, sezon sonuna kadar ligde tutunmak adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Cem Aslan Ordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title