Haberler

Başkent, Spor Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kent Konseyi iş birliğiyle 'Başkent Spor Zirvesi'ne hazırlanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kent Konseyi iş birliğiyle 'Başkent Spor Zirvesi'ne hazırlanıyor. Yaklaşık 2 bin sporcunun katılacağı Başkent Spor Zirvesi, 14 Temmuz Çarşamba günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımıyla gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi ile Ankara Kent Konseyi ortaklığında 14 Temmuz Çarşamba günü 16.00-22.30 saatleri arasında Gençlik Parkı'nda gerçekleşecek 'Başkent Spor Zirvesi'ne 2 bin sporcu katılacak. Ankara'nın spor kulüplerini bir araya getirerek spor envanteri oluşturmak ve Başkent'te sporun gelişmesi için politikalar üretmek amacıyla düzenlenecek olan spor zirvesine; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Ankara'daki spor kulüpleri ve çok sayıda sporcu katılacak. Zirvede Ankara Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Başkent'te faaliyet gösteren sporcu ve spor kulüplerine olan desteklerini anlatarak, hazırladığı yönergeler ve hedeflerini paylaşacak. Ankara'da yaşayan herkesin spor hizmetlerine adil ve kaliteli erişimi, spor kültürünün gelişmesi, kentte sporun bir yaşam biçimi haline getirilmesi, amatör spor kulüplerinin desteklenmesi, kaliteli sporcu altyapısı oluşturulması ile kentin spor tesisi altyapısının geliştirilmesinin masaya yatırılacağı zirvede ayrıca Ankara'nın uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapan ve sporun başkentine dönüşmesini sağlayacak hedefler ortaya konulacak. Spor Zirvesi, Selçuk Balcı'nın kapanış konseriyle sona erecek.

Spor kulüpleri spor dallarını tanıtacak

Başkent Spor Zirvesi kapsamında Gençlik Parkı'na kurulacak 30 çadırda 21 spor kulübü kendi spor dallarını tanıtacak. Fotoğraf sanatçısı Ozan Sağdıç'ın sergisinin de yer alacağı zirvede; ABB Spor, ASKİ Spor ve EGO Spor'un ulusal ve uluslararası başarılara imza atmış sporcuları sahne şovları gerçekleştirecek. Ankara'nın spor kültürüne katkı sunmuş sporcularına teşekkür beratları teslim edilecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlik Parkı Kent Konseyi Ankara Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title