Haberler

Başkan, soyunma odasına içinde 500 bin TL olan çanta getirdi

Güncelleme:

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cumhur Genç, Bayburt Özel İdare Spor maçı öncesi içi para dolu bir çantayla soyunma odasına gelerek futbolcularla bir konuşma yapmış ve maçı kazanmaları halinde takıma toplam 500 bin TL prim vereceğini vaat etmişti. Sakaryaspor, Bayburt Özel İdare Spor'u 2-0'ı yendi ve futbolcular 500 bin TL'lik primin sahibi oldu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un kulüp başkanı Cumhur Genç'in deplasmanda oynanan Bayburt Özel İdare maçı öncesi soyunma odasına giderek konuşma yapması ve prim vermesi, futbolculara moral oldu.

Bayburt Genç Osman Stadı'ndaki karşılaşma öncesi başkan Cumhur Genç ve yöneticiler soyunma odasına gitti. Burada içi para dolu çantayı odanın ortasına bıraktıran Genç, yaptığı konuşmada, sezonun ilk yarısının son maçına çıktıklarını hatırlattı.

"ANNENİZİN AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN"

Sezona kötü başladıklarını ancak daha sonra gösterilen azim, mücadele ve istekle tekrar hedefleri olan zirveye doğru yaklaştıklarını ifade eden Genç, şunları kaydetti:

"İnşallah bu maçı da alıp hedefe daha da yaklaşacağız. Üç maç için 9 puana prim sözü vermiştik. İki maçı aldınız, bu maçı alacağınızdan da şüphemiz yok. Buyurun arkadaşlar, söz verdiğimiz 500 bin lira annenizin ak sütü gibi hepinize helal olsun. Bu sene şampiyon olacağız. Buna inandığımız için kongrede liderin 15 puan gerisinde olan bir takıma sahip çıktık, aday olduk ve geldik. Dışarıda 200 taraftarımız var. Sakarya'dan gelmiş çocuklar. Dışarısı eksi derecede. Belki vücutları üşüyor, bedenleri donuyor ama kalpleri Sakaryaspor sevgisiyle sımsıcak. Bu çocuklar size inanıyor, onun için buraya geldiler. Biz size inanıyoruz onun için buradayız. Sakarya halkı, Sakarya şehri, herkes size inanıyor. Bu sene şampiyon olacağız. İnananlar asla kaybetmez. Allah yardımcımız olsun."

Soyunma odasındaki bu konuşmanın cep telefonuyla kaydedilip paylaşılması, sosyal medyada da ilgi gördü.

Maçı 2-0 kazanarak puanını 27'ye çıkaran ve 7. sıraya yerleşen Sakarya ekibi, 36 puana sahip lider AnkaraDemirspor ile puan farkını da 9'a indirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sakaryaspor Bayburt Spor Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (10)

RACO:

enayi taraftarlar sağolsun bunları milyonluk ediyorsunuz sonra asgari ücret alıp elinizde çekirdek bunları seyrediyorsunuz çok garip bir ülke burası

14
3
yanıtYanıtla
Tam isabet:

iddaa oynamıştır uyanık :D

10
2
yanıtYanıtla
???????????:

he he iddia oynamış hemen bildin aferin, , yeni nesil olarak hep aklınızı fikriniz çalışmadan terlemeden didinmeden nasıl para kazanılır ?

yanıt4
yanıt4
Adınızı Yazın:

İşte Bu yüzden futbolumuz ilerlemiyor yıllık belirli bir ücret ve bonservisle gelen oyuncuya yapması gereken iş olan maça çıktı diye para veriyoruz golcüye gol başı para galibiyet primi ayrı birde devre arası extra prim ondan sonra kulüpler batak kulüpleri bu kadar futbolcunun eline bırakan yöneticilere yazıklar olsun beter olun

10
1
yanıtYanıtla
Onur K.:

Adamsın başkan.

2
4
yanıtYanıtla
BAY X:

PARANIN İTME ÇEKME GÜCÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖRDÜK

4
1
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Yazik yazik cuval dolusu para kazaniyorlar birde primis

3
1
yanıtYanıtla
Katolik protestan:

Fakir futbolcu oynar. Zengin olursa gece alemi vs

1
1
yanıtYanıtla
tecessus:

pEK AKIL İŞİ DEĞİL. BU KAFA YANLIŞ KAFA.

0
1
yanıtYanıtla
Fenerbahceli:

Bunlara para vermek enayılik bunların hic bırı fenerbahcede oynayacak kapasıtede değil muriç harıc cünkü kan yok hic zorlarına gıtmedı sıvasa yenıimelerı ali koca yazık derhal buna care bulması laxım ilk oönce ersun yanal derhal gıtmeli cunkü hocada ruh yksa futbolcuda zaten olmaz yaxık bızlerı uzmeye ne hakkınız var utanmıyormusunuz formayı hic bırınız hak etmıyorsunuz kusura bakmayın yaxıklar olsun aldıgınız para sıze haram olsun bır fenrrbshceli olarak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title