Haberler

Başkan Mustafa Cengiz'den Donk hakkında olay sözler: Cinsel ilişki partilerinden bıktık!

Güncelleme:

G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz'in, "Futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları lazım. Bunu neden yapmıyor futbolcularımız? Adamın ipinde değil" söylemi oyuncuları isyan noktasına getirmişti. Bu polemiğe bir yenisi daha eklendi. Donk'un cinsel ilişki partilerden bıktık diyen Cengiz, "Akşam cinsel parti, sabah idman. Performanslarını başka yere harcıyorlar. İşin eğlencesindeler" diye konuştu. Başkan Cengiz, takımın tam çalışamamasındaki sebebin ise Terim olduğunu iddia etti.

Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde sahasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın galibiyet özlemi üç maça yükseldi. Son haftalardaki büyük düşüş sonrası Galatasaray'daki mevcut kriz gün yüzüne çıktı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yapılan genel kurulda futbolculardan ve Fatih Terim'den dert yandı. Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Mustafa Cengiz, Fatih Terim'in başka ülkelere gitmesini de eleştirdi.

"AKŞAM PARTİ SABAH İDMAN"

Ryan Donk hakkında Mustafa Cengiz, "Donk'un cinsel ilişkili partilerinden bıktık. Futbolcular doğru dürüst antrenman yapmıyor. Akşam parti, sabah idman... Performanslarını başka yere harcıyorlar. İşin eğlencesindeler" diye konuştu.

"BİR ABD'YE GİDİYOR, BİR BODRUM'A"

Cengiz'in, Terim hakkında ise "Bir ABD'ye gidiyor, bir Bodrum'a gidiyor. Takımın tam çalışamamasındaki sebeplerden biri de bu" dediği aktarıldı.

"ADAMIN İPİNDE DEĞİL"

Mustafa Cengiz, birkaç gün önce ise kulüp televizyonunda şu sözleri kullanmıştı: "Ölümüne mücadele etmeleri gerekiyor. Adamın ipinde değil. Profesyonelce bakıyorlar. Türk futbolcular nerede o zaman!"

"OĞLUM HASTA!"

Mustafa Cengiz'in Donk'a yönelik sözlerinin öncesinde tecrübeli futbolcu birçok kez bu tarz olayların içinde yer almıştı. Donk, Babel ve eski takım arkadaşı Lemina ile maç öncesinde sabaha kadar alkollü bir ortamda eğlence yapmış, konuyla ilgili Donk, "Oğlum hasta, o yüzden yoktum" diye bir açıklamada bulunmuştu.

Başkan Mustafa Cengiz'den Donk hakkında olay sözler: Cinsel ilişki partilerinden bıktık!

ARNAVUTKÖY'E KADAR KOŞMUŞTU

Ryan Donk, Galatasaray'daki ilk döneminde bu kez kameralara yakayı ele vermişti. Aracından inmeye başlayıp koşmaya başlayan tecrübeli futbolcu, yanındaki kız arkadaşlarını ise geride bırakmıştı. Kuruçeşme Arnavutköy kordonu boyunca koşan Donk, kameraları atlatmaya çalışmıştı ama başarılı olamamıştı.

Başkan Mustafa Cengiz'den Donk hakkında olay sözler: Cinsel ilişkili partilerinden bıktık!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Fatih Terim Ryan Donk Haberler

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakmadan Geçme

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a neden dava açtı? Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım arasında ne oldu, olay ne? Kimler kurban kesebilir, kimler kesemez? Kurban kesmenin şartı nedir, kimler yükümlüdür? Kısırkaya plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

500

Yorumlar (4)

tarafsızgörüş:

Yok canım hakemler suçlu. Terim abinize söyleyin o güzel algı yapıyor hakem üzerinden

124
51
yanıtYanıtla
Veysel :

Futbolcular trilyonları götürsün,vergi vermesinler,gece kluplerinde ceviz kırsınlar,biz gibi kerizlerde kombine bilet alıp maçlara gidelim ve bunların lüx hayatlarına katkı sağlayalım.Uyanın artık futbol bu ülkede hırsızlık işidir...

96
1
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Hiç sevmem mıstafayı lakin doğru demiş gerçi belhanda gibi birini sezon içinde göndermekte akıl işi değil hakem desteği olmayınca bir hiçsiniz beter olun

61
21
yanıtYanıtla
Cuma Güzel:

BU KADAR ÇOK PARA VERİRSENİZ OLACAĞI BU.ESKİ FUTBOLCULAR DA RUH VARDI BUNLAR KADARDA PARA KAZANMIYORLARDI BİLE.ÇOKTA ŞIMARTMAMAK LAZIM.....

35
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title