Haberler

Muhabirin sorusuyla gerildi! Oruç tutan oyunculara baskı yaptığı söylenen Kuntz'tan olay çıkış

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı'nın hocası Stefan Kuntz, oruç tutan oyuncu sayısının fazla olmasından şikayetçi olduğu, futbolculara karşı tavır belirlediği yönündeki iddialara sert çıktı. Kuntz, "Bunu nereden duydunuz? Böyle bir şey yaptığımı neye dayanarak söylüyorsunuz? Ben performans verecek oyuncularıma göre kadroyu seçiyorum. Burada olmaktan dolayı mutluyum" dedi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (EURO 2024) D Grubu'nda yer alan A Milli Takım, deplasmanda Ermenistan'la karşı karşıya geldi. Geriye düştüğümüz maçtan 2-1 galip ayrıldık.

ORUÇ KRİZİ İDDİASI

A Milli Takım'da çok sayıda oruç tutan futbolcunun Teknik Direktör Stefan Kuntz'un kendilerine karşı tutumlarından rahatsız olduğu, teravih namazı saatinde ekstra idman koyması sebebiyle şikayetçi olduğu iddia edildi.

KUNTZ SİNİRLENDİ

Stefan Kuntz, gazeteciden gelen bu sorudan sonra sinirlendi. Alman teknik direktör, "Benim böyle bir şey yaptığımı, bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Doğru olan A Milli Takım'da birçok oyuncu niyetliydi. Yüzde yüz bu konuyu destekliyorum. Ve ben kadromu kurarken o gün performans gösterecek oyuncularıma göre kadromu seçiyorum" dedi.

"BENİM KARAR VERME AŞAMALARIMLA BELLİ OLMUYOR"

Türkiye'de çalıştığı için mutlu olduğunu söyleyen Kuntz, "Ben severek buradayım. Kültürel değişiklikleri kabul ediyorum. Bu tarz durumlar benim karar verme aşamalarımla belli olmuyor" ifadelerini kullandı.

"ABDÜLKERİM'İN TEDAVİSİ 2 HAFTA SÜRECEKTİ"

Baş ağrısı sebebiyle kadrodan çıkartılan ve Galatasaray'ın maç kadrosunda yer alan Abdülkerim Bardakcı'nın durumuyla ilgili ise "Abdülkerim'i tedavi eden doktorlardan aldığımız raporda nörolojik olarak tedavinin 2 hafta süreceği söylendi, biz de bu karar doğrultusunda kararımızı verdik" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Stefan Kuntz Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

N. Harp:

burasi Türkiye böyle hikayeler cok duyarsin

10
6
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Böyle sorulari Avrupa'da soran yok kendi takımını yıpratıyorlar güveniyorlar. Bizde hemen herşey şimdi olması gerek.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title