Haberler

Başarısı karşılıksız kalmadı! Semih Kılıçsoy A Milli Takım'a hayırlı olsun

Güncelleme:

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, ligde gösterdiği başarılı performans sonucu A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın dikkatini çekti. Semih, mart ayında Macaristan ve Avusturya ile oynanacak hazırlık maçlarında ilk kez milli formayı giyecek.

Süper Lig devi Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Semih Kılıçsoy'un son zamanlardaki performansı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın dikkatini çekti.

MONTELLA KADROYA ALACAK

Fanatik'in haberine göre, Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy'u gelecek ay Macaristan ve Avusturya ile oynanacak hazırlık maçlarında kadroya alacak.

9 GOLE KATKI SAĞLADI

Siyah-beyazlı forma ile bu sezon toplamda 13 maça çıkan 18 yaşındaki futbolcu, söz konusu maçlarda 8 gol atarken 1 de asist kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella Milli Takım Macaristan Avusturya Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (6)

Funsadil Funsadil:

Milli takıma güç katacağı kesin..

41
2
yanıtYanıtla
slim shady:

Tam bir yerli!

16
3
yanıtYanıtla
Turkuaz TV:

Seneye Barcada bence hayırlı olsun

10
5
yanıtYanıtla
onur aksakal:

travzonni bir olarak semihi travzonspora davet edeyuruz daa

3
11
yanıtYanıtla
Netherill:

allah sakatlık vermesin yolu açık olsun kardeşimizin.

9
1
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Bu sene Avrupa şampiyonluğunda çok çok çok umutluyum milli takımdan Arda Semih özellikle en az en kötü çeyrek final garanti bence ama şampiyonluk neden olmasın

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title