Haberler

Barcelona - PSG Maçının 83. Dakikasında Çıkan Taraftar, Hayal Kırıklığı Yaşıyor

Güncelleme:

Barcelona - PSG maçının 83. dakikasında stattan ayrılan Katalan taraftar, maçın 6-1'e gelmesiyle hayatının şokunu yaşadı.

Şampiyonlar Ligi son 16 Turu karşılaşmasında Barcelona PSG'yi 6-1 yenerken bu tarihi mücadeleye binlerce taraftar tanıklık etti. Ancak bunlardan bir tanesi var ki onun durumuna emin olun kimse düşmek istemez.

Sporx'in İspanyol basınına dayandırdığı habere göre Cris Rolandus adlı bir taraftar Barcelona-PSG maçının 83. dakikasında stadyumdan çıkmaya karar vermiş. Ancak gol attıklarını öğrendikten sonra hemen bir cafe aramaya başlamış ve bu sırada skorun 6-1'e geldiğini duymuş. Rolandus o anları şu sözlerle anlatıyor;

"ÇOK PİŞMANIM, BİR DAHA STADYUMU TERK ETMEYECEĞİM"

''Kalabalıkta çıkmamak için 83. dakikada çıkmaya karar verdim. Skor zaten 3-1'di. PSG'nin attığı gol maçı bitirmişti. Tam çıkarken 4-1 olduğunu gördüm. Olsun dedim ve endişelenmedim. Çok az zaman kalmıştı. 90+1. dakikada Neymar'ın golüyle endişelenmeye başladım. Hayır, olamaz dedim. Hemen bir kafe aramaya başladım. Dışarıdayken 6-1 olduğunu gördüm... Çok pişman oldum. Bir ay önce bu maçın bileti için tam 105 Euro vermiştim. Paris'teki maç 4-0 bitince bu maç anlamsız olur diye hayal kırıklığına uğramıştım. Sergi Roberto, golü attıktan sonra tüm takım o sevinçle korner direğinin oraya koştu. Ben de oradaydım. O korner direğinin oradaki kısmın 8. basamağındaydım. Oturup, partinin tam içinde olabilirdim. Çok pişmanım. Bir daha asla stadyumu terk etmeyeceğim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barcelona Spor Haberler

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

AK Partili vekilin eli cebinde yaptığı konuşma TBMM'de tansiyonu yükseltti

AK Partili vekilin eli cebinde yaptığı konuşma TBMM'de tansiyonu yükseltti

Ambulansı durdurarak hasta kontrolü yapan magandalar yakalandı

Ambulansı durdurarak hasta kontrolü yapan magandalar yakalandı

Bakmadan Geçme

YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN 2024? YKS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanır? YKS ne zaman açıklanacak? TYT- AYT- YDT ne zaman açıklanacak? ÖSYM YKS sonuçları nereden öğrenilir? HRANT DİNK KİMDİR? Hrant Dink kaç yaşında ve neden öldü? Motorine zam gelecek mi? Mazot fiyatı ne kadar olacak? Benzine ve motorine zam gelecek mi? EURO 2024 ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası nerede, hangi şehirlerde? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ #9728 12 Haziran (bugün) hava durumu nasıl? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı kaç derece? Altay Bayındır, Beşiktaş ile mi anlaştı? Altay Bayındır, Beşiktaş'a mı gidiyor? Müge Anlı sezon finali ne zaman? Müge Anlı İle Tatlı Sert sezon finali mi yapacak, ne zaman? Müge Anlı sezon finali tarihi! Bugün voleybol maçı var mı? 12 Haziran kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Voleybol milli takım maçı hangi kanalda? Voleybol milli takım Türkiye - Tayland ne zaman, saat kaçta? Voleybol kadınlar ligi filenin sultanları maçı hangi kanalda? Filenin sultanları maçı saat kaçta, nerede yayınlanacak? Müsavat Dervişoğlu kimdir? Müsavat Dervişoğlu kaç yaşında, nereli? Müsavat Dervişoğlu hayatı ve biyografisi! LGS SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIYOR 2024? LGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS sınav sonucu sorgulama ekranı! GALATASARAY BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN? Süper Kupa finali hangi tarihte, nerede? OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 2024 - 2025 okul takvimi! Birinci ve ikinci dönem ara tatiller ne zaman?
10 ton kaçak tavuk eti ele geçirildi! Yakalanmasalar hepsini vatandaşa yedireceklerdi

10 ton kaçak tavuk eti ele geçirildi! Yakalanmasalar hepsini vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title