Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig Takımlarından Malatyaspor'da Futbolculara Verilen Bir Günlük İzin Sona Ererken, Sarı-kırmızılılar Hafta Sonu Deplasmanda İstanbulspor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına Başladı.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatya spor'da futbolculara verilen bir günlük izin sona ererken, Sarı-kırmızılılar hafta sonu deplasmanda İstanbul spor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Geçen hafta sahasında Diyarbakır spor'u 3-1 mağlup ederek puanını 32'ye çıkaran ve 12. sıraya yükselen Malatya spor, Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yaptığı antrenmanla İstanbul spor maçının hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılılarda kart cezalısı olması nedeniyle bu hafta forma giyemeyecek olan Serdar Samatyalı, antrenmanda yer almadı. Hafif sakatlığı bulunan Hakan Söyler takımla birlikte çalışırken, sakat olan Caner ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Malatya spor Kulübü Başkan Yardımcısı Fahrettin Eserdi, önlerindeki 2 haftanın çok önemli olduğunu belirterek, "İstanbul spor ve ardından Samsun spor ile oynayacağımız maçlar çok önemli. Bu iki maçın sonucuna göre, önümüzdeki sezonun planlarını yapmaya başlayacağız" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Caner ise, Diyarbakır spor galibiyetiyle moral bulduklarını kaydederek, "İstanbul spor karşılaşmasını da kazanırsak, puan cetvelinde nerelere geleceğimizi biliyoruz" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı bir diğer futbolcu Tayfun Seven de, Diyarbakır spor galibiyetine rağmen ligde hala kritik bölgede bulunduklarını söyleyerek, "Deplasmanda gerekli puanları alamadık. Bu hafta İstanbul spor deplasmanından 3 puan alırsak, seri yakalayacağımızı ümit ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu arada Malatya spor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Diyarbakır spor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren'in basına yansıyan demeçlerine tepki gösterdi. Cengiz, Başkan Öktüren'in gerçeği yansıtmayan beyanlarda bulunduğunu savunarak, özellikle yönetici konumunda olanların demeçlerine dikkat etmeleri ve kitleleri birbirine düşürmekten kaçınmaları gerektiğini kaydetti. Cengiz, "Maç sonunda Diyarbakır seyircisi 50 koltuk ve lavaboları kırdı. Futbolcuları, seyircimize spor ahlakına yakışmayacak düzeyde çirkin hareketler yaptı. Tüm bunlar, federasyon temsilcilerinin gözleri önünde oldu, yapılanlar yayıncı kuruluş ve güvenlik kameralarında yer aldı. Öktüren 'Kendini bilmez', 'Kendilerini çok akıllı zanneden' Malatyaspor yöneticilerinden bahsediyor. Biz kendimizi akıllı sanmasak da kendimizi biliyoruz. Başta başkanımız İlhan Kavuk ve değerli yönetim kurulu üyelerimiz bu hususta o kadar hassas ki, göreve geldiğimiz günden bu yana bir tek tahrik edici, ortamı gerici demecimize rastlayamazsınız. Biz seyircilerin maçta yaptıklarını psikolojilerine bağlıyoruz. Seyirci, tüm bu statüleri, prosedürleri bilmeyebilir. Ama yönetici pozisyonunda olanların kamuoyunu yanıltıcı, kitleleri şiddete teşvik edici demeçlerini hiçbir şekilde onaylamıyoruz. Malatya ve Diyarbakır kentleri sadece sportif anlamda değil, her anlamda işbirliği içerisinde olan ve olmaya da devam edecek iki kardeş şehirdir. Hiç kimsenin gücü bu dostluğu yıkmaya yetmeyecektir. Bu demecin Başkan Öktüren'in, sadece kaybetme psikolojisiyle verdiği bir demeç olduğuna inanmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan İstanbulspor Kulübü, 23 Mart Pazar günü İstanbul Bahçelievler İl İdare Stadı'nda oynanacak İstanbulspor-Malatyaspor maçında tüm tribünleri Malatyaspor seyircisine ayırdı. Stadın kapasitesinin 4 bin 100 olduğu belirtilirken, biletlerin kapalı tribün 20, protokol tribün 30 YTL olarak belirlendiği öğrenildi. Biletler, Biletix bilet dağıtım şirketinin internet sitesi ile müsabaka günü stat gişelerinden alınabilecek.

(NA-OÇ-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title