Haberler

Balıkesir'li Koray İnegölspor'da

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan İnegölspor, yeni takviyeler ile kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan İnegölspor, yeni takviyeler ile kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bordo-beyazlıların üçüncü dış transferi Balıkesirspor'dan Koray Karagözoğlu oldu. Tecrübeli oyuncu düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı.

İnegölspor Sosyal Tesislerinde düzenlenen imza töreninde Yozgatspor, Mardinspor, Giresunspor ve son olarak Balıkesirspor'dan forma giyen orta saha oyuncusu Koray Karagözoğlu ile iki yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, "2012-2013 futbol sezonunda oluşturmayı düşündüğümüz takımda dış transferde bugün Koray Karagözoğlu kardeşimizle 2 yıllığına anlaştık. Kendisi 1982 doğumlu. Orta saha mevkiinde oynuyor. Balıkesirspor'dan takımımıza geldi. İnşallah Allah ona da bize de iyi bir sezon geçirmeyi nasip eder. Kazasız belasız bir sezon geçirmeyi nasip eder. Çok ciddi katkılarının olacağına inandığımız bir kardeşimiz. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Teknik direktörün görüşü olmadan transferlerin yapıldığı yönündeki iddialara açıklık getiren Korkmaz, "Bunlar dedikodu. Biz futbolcu kardeşimizi buraya çağırmadan önce hocayla oturup, konuşuruz. Bizim buraya çağırdığımız insanlar zaten onunda bildiği insanlardır. 21 Temmuz'da sezonu açacağız. 18-19 Temmuz'da seçmeler yapacağız. Herhalde 17-18 Temmuz gibi hoca gelecek. Buraya çağırdığımız arkadaşları öncelikle hocaya danışıyoruz. Hoca kendisine göre araştırıyor. Kendi oyun yapısına uyup uymadığıyla bakıyor. Zaten bir kısımda onun gönderdiği isimlerdir. Söylenenler dedikodudan ibaret. Sanki amatör kulüp idare ediyoruz. Böyle bir şeyin olmayacağını söyleyen insanın kendisinin de bilmesi gerekiyor. Komik duruma düşüyor" diye konuştu.

İnegölspor'un yeni transferi Koray Karagözoğlu ise, "Öncelikle benim buraya gelmemde büyük pay sahibi olan başkanımıza, belediye başkanımıza ve kulüp menajerimiz İsmail Güldüren'e teşekkür ediyorum. Çok emek verdiler. İnşallah bu emekleri boşa çıkartmayız. Çok önemli geçmişi olan bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Şampiyon olmuş bir takıma gelmiş olmanın da mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah bu şampiyonluk sürecini önümüzdeki yıllara da taşımak istiyoruz. Takım arkadaşlarımla başarılı bir sezon geçireceğimizi ümit ediyorum. İnşallah sportif olarak da, kişilik olarak da burada mahcup olmayız. Bize inanan ağabeylerimizi, hocalarımızı mahcup etmeyiz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Koray Karagözoğlu İlhan Korkmaz Balıkesirspor İnegölspor Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da taht oyunları! Hamaney'in koltuğu için en güçlü aday oğlu

Reisi'nin ölümü sonrası İran'da taht oyunları! Hamaney'in koltuğu için en güçlü aday oğlu

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title