Haberler

Bakan Kılıç, "Seksenler" Dizine Konuk Oldu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye'nin beğenilen ve ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan "Seksenler"de rol aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye'nin beğenilen ve ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan "Seksenler"de rol aldı. Dizinin "Nabıyon Beya" sözüyle ünlenen oyuncusu Pastacı Sami Abi'ye, "Pastaneci dediğin göbekli olacak, lezzetin göstergesi" diye takılan Kılıç, Çağatay'a ise haftada en az 4 maç yapması önerisinde bulundu.

2020 Olimpiyat oyunlarına, "Seksenler İstanbul 2020 Olimpiyatlarını destekliyor" sloganıyla destek veren TRT 1'in beğenilen dizisinde, spor yapan bir genci canlandıran Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, rolünde spor yapmanın önemine ve olimpiyatların önemine dikkat çekti.

Dizide, Sami Abi'nin pastanesinde geçen diyalogda Bakan Kılıç'ın replikleri ise şöyle:

"Kan ter içinde kaldık, spor yaptık. Spor için koştuk. Yaşam boyu spor, sağlıklı kalalım, dinç kalalım, diri kalalım. Ne kadar spor o kadar sağlık. Ne kadar sağlık o kadar spor. Gün gelecek bu ülke olimpiyat düzenleyecek ülke olacak. Gün gelecek bu ülkede olimpiyatın bütün değerleri yaşama alanı bulacak. Bir gün gelecek bu ülkede milyonlarca lisanslı sporcumuz olacak. Sertifikasını almış, spor alanlarını kullanan, spor salonlarını kullanan, hatta öyle inanıyorum ki, bir gün gelecek bu ülkede yüzme havuzu olmayan vilayet kalmayacak. Hem de kapalı hem de olimpiyat ölçülerinde yüzme havuzu olacak. Hem de Atlama kuleleri olan ve yüzme havuzu olmayan il kalmayacak. Buna ben inanıyorum. Gençlere bakıyorum. Spor yapan insanları bugün belki yadırgayanlar var. Ama gün gelecek belki spor yapan insanlar toplumun rol modelleri olacak. Atletik insanlar, her yerde olduğu gibi. Gelişme biraz da buna bağlı."

Ahmet'in, "Abinin spor yaptığı belli ama senin gibi göbeği yok Sami Abi" demesi üzerine Bakan Kılıç, dizinin "Nabıyon Beya" sözüyle ünlenen oyuncusu Pastacı Sami Abi'ye, "Pastaneci dediğin göbekli olacak, lezzetin göstergesi" diye takıldı. Çağatay'a ise haftada en az 4 futbol maçı yapması önerisinde bulundu. Daha sonra üzerindeki eşofmanı çıkaran Kılıç, pastanede limonata içti.

Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, İlker Ayrık, Serhat Kılıç, Berat Yenilmez ve Mehmet Elmas gibi sanatçıların yer aldığı dizide Bakan Kılıç'ın rol aldığı bölümü ise henüz yayınlanmadı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Serhat Kılıç İstanbul Türkiye Spor Haberler

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

AK Partili vekilin eli cebinde yaptığı konuşma TBMM'de tansiyonu yükseltti

AK Partili vekilin eli cebinde yaptığı konuşma TBMM'de tansiyonu yükseltti

Ambulansı durdurarak hasta kontrolü yapan magandalar yakalandı

Ambulansı durdurarak hasta kontrolü yapan magandalar yakalandı

Bakmadan Geçme

EURO 2024 ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası nerede, hangi şehirlerde? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ #9728 12 Haziran (bugün) hava durumu nasıl? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı kaç derece? Altay Bayındır, Beşiktaş ile mi anlaştı? Altay Bayındır, Beşiktaş'a mı gidiyor? Müge Anlı sezon finali ne zaman? Müge Anlı İle Tatlı Sert sezon finali mi yapacak, ne zaman? Müge Anlı sezon finali tarihi! Bugün voleybol maçı var mı? 12 Haziran kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Voleybol milli takım maçı hangi kanalda? Voleybol milli takım Türkiye - Tayland ne zaman, saat kaçta? Voleybol kadınlar ligi filenin sultanları maçı hangi kanalda? Filenin sultanları maçı saat kaçta, nerede yayınlanacak? Müsavat Dervişoğlu kimdir? Müsavat Dervişoğlu kaç yaşında, nereli? Müsavat Dervişoğlu hayatı ve biyografisi! LGS SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIYOR 2024? LGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS sınav sonucu sorgulama ekranı! GALATASARAY BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN? Süper Kupa finali hangi tarihte, nerede? OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 2024 - 2025 okul takvimi! Birinci ve ikinci dönem ara tatiller ne zaman? BAYRAMDA HAVA NASIL? İstanbul, Ankara, İzmir Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz okullar, iş yerleri, bankalar tatil oluyor mu, yarım gün mü, tam gün mü çalışıyor? ASGARİ ÜCRETE ZAM GELİYOR MU? Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakam verdi: Asgari ücret ne kadar olur? Kurban Bayramın hangi günlere denk geliyor? Kurban Bayramının 1,2,3 günü ne zaman, hangi gün?
10 ton kaçak tavuk eti ele geçirildi! Yakalanmasalar hepsini vatandaşa yedireceklerdi

10 ton kaçak tavuk eti ele geçirildi! Yakalanmasalar hepsini vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title