Haberler

Bağlar Belediyesi Basketçilerine Kamp Daveti

Diyarbakır Bağlar Belediyesi Basketbol takımından 6 erkek ve 4 kız sporcu, Güler Legacy'nin Koç Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek olan "Basketbol Kampları"na davet edildi.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi Basketbol takımından 6 erkek ve 4 kız sporcu, Güler Legacy'nin Koç Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek olan "Basketbol Kampları"na davet edildi. Sözü edilen basketbol kampları Doğu'lu ve Batı'lı gençleri pota altında buluşturmayı hedefliyor.

NBA seçmeleri ve Türkiye'nin önde gelen takımlarında boy gösteren Bağlar takımından 6 erkek ve 4 kız sporcu İstanbul Şile'de yapılacak olan "Basketbol Kampları"na katılacak. Güler Legacy'nin 2. kez düzenlediği basketbol yaz kampı, bu yıl 25 Haziran - 6 Temmuz tarihlerinde arasında gerçekleştirilecek. Koç Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek kampa 9-17 yaş grubu gençler katılabilecek.

Kamp için Diyarbakır Bağlar Belediyesi'nden yetenekli 10 sporcu yanında bir de antrenör davet edildi. Basketbol yaz kampında günlük kamp aktiviteleri arasında fundamental çalışmaları, maçlar, seminer ve yarışmalar yer alacak. Efes Pilsen oyuncusu Sinan Güler ise iki hafta sürecek olan kampta oyuncularla tecrübelerini paylaşacak. Bağlar Belediyesi Antrenörü Gökhan Yıldırım konu hakkında yaptığı açıklamada böyle bir kampa sporcularının katılmasından çok memnun olduklarını söyledi. Yıldırım, "Başta Necati Güler ve Sinan Güler'e çok teşekkür ediyoruz,

sporcularımız için çok önemli bir kamp olacak. İnanıyorum ki Diyarbakır'daki çocuklarımıza imkanlar verildiğinde neler yapabileceklerini gösteren güzel bir örnek olur" dedi.

Yıldırım konuşmasının devamında sporcularının büyük bir deneyim kazanacaklarını belirterek şöyle konuştu: "Bu keyifli deneyimi yaşarken, basketbola gönül vermiş birçok ünlü isimle bir araya gelecekleri bu kampta; bir yandan basketbola dair bilgi ve becerilerini geliştirirken, bir yandan da ufuklarını genişletip geleceğe dair hedeflerini büyütecekleri bir ortam yaşama fırsatı bulacaklar" - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Koç Üniversitesi Necati Güler Diyarbakır Türkiye Spor Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title