Haberler

    Aziz Yıldırım, Diego Ribas'ı Gözden Çıkardı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe yönetimi, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle TFF'ye başvuran Diego'nun biletini kesti.

    Rize maçı dönüşü Sürmene'de yaşanan silahlı saldırının şokunu daha üzerinden atamadan Diego Ribas'ın kulübe çektiği ihtarnameyle bir darbe daha alan Fenerbahçe'de kazan kaynıyor. Dirk Kuyt'ın Feyenoord'la kesin olarak anlaşmasıyla ilk firesini veren sarı-lacivertliler, sezon sonunda Diego'yla da büyük ölçüde yollarını ayırmak zorunda kalacak.

    AYRILMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

    Geçen yaz dönemimin en sansasyonel transferi olsa da ligde henüz golü bile bulunmayan 30 yaşındaki oyuncunun, Fenerbahçe'den ayrılmak için gün saydığı ortaya çıktı. Mutsuz olduğu gün gibi aşikar olan Sambacı, sarı-lacivertli kafileye kurulan hain pusuyu fırsata çevirip, bedelsiz olarak başka bir kulübe imza atmak niyetinde.

    DIEGO GEMİLERİ YAKTI

    Bu amaç uğruna 2 aylık biriken 700 bin Euro'luk alacağını koz olarak kullanan Diego, yönetimden 1 hafta önce 'F.Bahçe'de kimsenin parası kalmaz. 13 Nisan Pazartesi günü kalan maaşını hesabından çekebilirsin' sözünü alsa da sarı-lacivertli kulübe ihtarneme çekip gemileri yaktığını bir anlamda belgeledi. Üstelik sırtına geçirdiği 10 numaranın hakkını veremeyen oyuncunun bu ilk vukuatı değildi. Sambacı'nın sezon başından beri iki defa daha Fenerbahçe'ye alacakları konusunda aynı yöntemi uyguladığı öğrenildi.

    BİLETİ KESİLDİ

    Yaşanan bu belişmeler, başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini çok rahatsız etti. Taraftarların da artık takımda görmek istemediği futbolcunun menajeri apar topar İstanbul'a çağrıldı. Yönetim bugün aynı zamanda menajerliğini yapan babası Djair Ribas'la masaya oturup oyuncunun geleceğini çizecek. Zirveden ayrılık kararı çıkarsa hiç şaşırmayın.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Bakmadan Geçme

    AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    500

    Yorumlar (15)

    SADECE HAKİKAT:

    Diego kesinlikle Fenerbahçenin oyuncusu olamaz , böylesine zor günlerde performansı bu güne kadar vasatı aşamamış bir oyuncunun, hiç bir oyuncusunun para sıkıntısı yaşamadığı bir kulüpte param diye düşünmesi her şeyin göstergesi.

    15
    1
    yanıtYanıtla
    serkanmobilWeb@haberler.com:

    iegoya sans taninmadi diyen arkadaslar bu sezon 25 maca cikti 16 tanesi ilk 11 de .daha ne sansi taninacak onun oynadigi futbolu ben de oynarim yazik aldigi paralara

    12
    1
    yanıtYanıtla
    AKSARAYLI:

    Adama hic sans verilmediki Emre varken oynayabilir mi bu adam bosuna alindi

    9
    4
    yanıtYanıtla
    GsMobil-ANDROID:

    Fener kazıklandı. Bos Transfer artık kabul eden. Gitti 10mılyon euro....

    12
    0
    yanıtYanıtla
    HendrixmobilWeb@haberler.com:

    Geç kaldılar bu adamı almak icin herkes bi Alex değil

    11
    1
    yanıtYanıtla
    doğrucu:

    Futbolcu alırken araştıracaksın en ince ayrıntısına kadar. Mesela takıma zerre kadar faydam yok alacaklar bir ay gecikti diye başvurursam ayıp olur diye düşünecek kapasitede olmalı.

    8
    3
    yanıtYanıtla
    FaikmobilWeb@haberler.com:

    Egomanyak,sinir hastası,yeteneksiz Aziz Fenerbahçeyi ne hsle getirdin.Çek git artik

    7
    4
    yanıtYanıtla
    Kadirhan:

    Diego gitsin anladık tamam bi faydası yok, Lakin görünen o ki medya yine Fenere karşı savaş açmış belli her sabah olumsuz biseyler yazılıp çiziliyo hatta 1 haftalık kötü haberi bile ısıtıp ısıtıp ana sayfaya koyuyo ki maksat Fenerde kriz var gözüksün ayıp yahu ayıp Bu memleketin nedir bu Fener düşmanlığı ?

    6
    4
    yanıtYanıtla
    T.A.K.A.R.I.M.T.İ.M.İ.N.E:

    Sana futbolcu diyenide milyon dolat verip transfer edenide sahaya sürüp oynatanıda, tribünde seni yuhalamayanıda. . . . . . . .

    9
    0
    yanıtYanıtla
    MessiMobil-IOS:

    Zaten almasi hataydi

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title