Haberler

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a: Seni kim şampiyon yapmıyor, bana isim ver

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü kongreye katılmama kararı aldığını açıkladı. Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a seslenerek, "Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adı ne?" dedi.

Olaylı Trabzonspor maçından sonra ligden çekilmeyi gündemine alan Fenerbahçe, 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul'a gidecek. Konuyla ilgili çok konuşulacak bir çıkış da toplantıya katılmayacağını dile getiren eski başkan Aziz Yıldırım'dan geldi

"ADINI KOYMADAN DAVA OLMAZ"

Sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da gerçekleştirilecek olağanüstü kongreye katılmama kararı aldığını açıkladı. Aziz Yıldırım, Ali Koç'a seslenerek, "Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Düşmanın adını koyun" dedi.

AZİZ YILDIRIM KATILMAYACAK

Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan Aziz Yıldırım, "Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip'i (Mosturoğlu) arıyorlar, ben dahil 8 isim veriyorlar. "Bunları sen çağır" diyorlar. 2 Nisan da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak, belirsiz" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE BAŞKANI'NI KİM ŞAMPİYON YAPMAK İSTEMİYOR?"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Benim başkanlık dönemimde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" sözleri hakkında da konuşan Yıldırım, "Benim merak ettiğim şu; Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim, adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz adını koyduk, FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ'yü ayırdık. Bütün camia FETÖ'ye karşı mücadele ettik. Düşmanın adını koyun. Düşman belli değilken, 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek o zaman herkes bize karşıymış gibi olur ki bu hata olur" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

Karaşal:

Adam gibi adam aziz başkan. Ali koç pravakatörlükten başka bişey yapmıyor.

397
80
yanıtYanıtla
İhsan Ünal:

KARDEŞİM ALİ KOÇA DESTEK VERİYOR SEN BUNUMU ANLADIN

yanıt20
yanıt47
halit kaktüs:

Tabi ki Aziz Yıldırım, Ali Koç'un ne yapmaya çalıştığını çok iyi biliyor. Helal olsun iyi sıkıştırmış..

yanıt28
yanıt8
adem karabıyık:

Gün Fenerbahçe mevcut başkanına destek olma zamanıdır. Ötesi yok.

86
302
yanıtYanıtla
Motto Premium:

adem bunamı destek olacan,adam her tarafdan şer akıyor şer.resmen kaos yaratıyor.bıraz delıkanlıysa çeker gıder tabı yıyorsa takımıda çeker.

yanıt97
yanıt42
Hako Sanane:

Gün gekecek pişman olacaksınız demişti

209
18
yanıtYanıtla
Fatih Öztürk:

Fenerbahçe de tek akılı adam budur

166
27
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

BOZUK SAAT BİLE GÜNDE İKİ DEFA DOĞRU ZAMANI GÖSTERİRMİŞ ALİ'DE BUDA YOK AZİZ BEY DOĞRU KONUŞMUŞ

126
29
yanıtYanıtla
Şaban Çağlar:

Aziz Yıldırım doğru konuşmuş

114
13
yanıtYanıtla
Mustafa Cesur:

aziz başkan bir başkaydı yaa

101
7
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title