Haberler

Avrupa Şampiyonu Tuğba Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan isme tepki yağıyor

Güncelleme:

Milli atlet Tuğba Danışmaz, kadınlar üç adım atlamada ilk denemesinde 14,31 metrelik atlayışıyla Türkiye rekoru kırarak Avrupa şampiyonu oldu. Türkiye'yi gururlandıran Tuğba'nın fotoğrafını blurlayarak paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı büyük tepki çekti.

Tuğba Danışmaz, 2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar üç adım atlama dalında altın madalya kazanarak şampiyon oldu. Danışmaz, ilk denemesinde 14,31 metrelik atlayışıyla Türkiye rekoru kırarak Avrupa şampiyonu oldu. Tuğba, Türkiye'ye şampiyonadaki ilk madalyasını getirdi.

"İSTER YOBAZ DEYİN İSTER GERİCİ DEYİN"

Tuğba Danışmaz, yarışmadan sonra bu başarısını depremzedelere armağan ettiğini söyledi. Bu başarının ardından Twitter'da bir sosyal medya kullanıcısı ise Tuğba'nın fotoğrafını blurlayarak, "İster yobaz deyin ister gerici deyin dinci deyin. Ben bu şekilde kazanılan şampiyonluğu da kabul etmiyorum. Şimdi çağdaşlar diyecek tesettürle mi katılsın. Ya kardeşim her şeyin bir adabı var külotla böyle olmaz" notuyla paylaştı.

KULLANICILARDAN TEPKİ YAĞDI

Milli atlet Tuğba Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan ismin gönderisi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Bu gönderiyi alıntılayan birçok kullanıcı, Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan isme tepki gösterdi.

İşte tepki çeken o paylaşım;

Avrupa Şampiyonu Tuğba Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan isme tepki yağıyor!

İşte sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan bazı yorumlar;

Avrupa Şampiyonu Tuğba Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan isme tepki yağıyor!

Avrupa Şampiyonu Tuğba Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan isme tepki yağıyor!

Avrupa Şampiyonu Tuğba Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan isme tepki yağıyor!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tuğba Danışmaz Sosyal Medya Türkiye Spor Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi! Sen Türkülerini Söyle jürileri kim 2024? #129300 Sen Türkülerini Söyle CANLI izle! Sen Türkülerini Söyle hangi kanalda? #127926
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500

Yorumlar (26)

Mehmet kuru :

Paylaşan doğru yapmış Nedir bu çıplaklık Allah’a isyan Günahta ısrar Allah örtünün diyor Siz Allah’ın emirlerini söyleyenlere yobaz gerici diyorsunuz

179
158
yanıtYanıtla
ertugrul ceylan:

BİZ ORADA SPORCU GÖRÜYORUZ VE BU KISMI İLGİLENDİRİYOR SİZ NE GÖRÜP SANSÜRLÜYORSUNUZ ?

yanıt125
yanıt93
Olcay ŞADAN:

Al bayrağımıza bakıp gurur duyucağına önce kilotuna bakıyor. İnsan içindeki sapkın zihniyeti bu kadar belirtili ortaya koymamalı..

119
80
yanıtYanıtla
Fatih Yılmaz:

Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

83
112
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Bu ülke hiç bir zaman adam olmayacak...Adamın takıldığı şeye bak...Ulem kız spor yapıyor yıllardır atletizm sporları bu kıyafetlerle yapılır...Sapıkça fikirlerinizi kendinize saklayın...Sen bu başarı saysan ne olur saymasan ne olur man kafalı

112
63
yanıtYanıtla
Battal Çetinkaya:

Bazi kisilerin akillari belden asagi calisinca boyle yorumluyorlar kadin turkiyeye sampiyonluk getirmis marsimizi caldirip bayragimizi dalgalandirmis sen bedeniyle ilgileniyorsun gurur duyacana edep edep

88
57
yanıtYanıtla
isa yatar:

Sus ya bir edepsizde sensin

yanıt38
yanıt71
Murat Vatansever:

neyi sansürlemişler acaba diye açtım haberi, okuyana kadarsa hiç aklıma bile gelmedi . kendi sapkın bakış açısı ile yorumlamış arkadaş.

88
42
yanıtYanıtla
simit bekleyen martı:

prim vermeyin dikkate almayın böyle insanları. Tuğbanın ayakkabısı kadar değeri yok bu tarz adamların.

78
44
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Çıplak yayınlasa alkışlayacak mıydınız ? Bu nasıl kafa, ağırbaşlı edepli olmasını istemek mi suç soyunmak mı suç ? Kafalar çürümüş doğruyu yanlışı ayıramaz haldesiniz. Amacınız nedir, başarılı olmak edepsiz giyinmek mi gerektirir ?

54
50
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title