Haberler

Alman ve İngiliz Basını: Podolski Galatasaray'a Yakın

Güncelleme:

Alman ve İngiliz basını, Galatasaray'ın Arsenal'lı Podolski'nin transferini bitirmeye çok yaklaştığını yazdı.

Alman ve İngiliz basınında yer alan haberlerde Arsenal'in Alman yıldızı Lukas Podolski'nin Galatasaray'a yakın olduğu belirtildi.

MENAJERİ TEKLİFİ DOĞRULADI

Alman ve İngiliz basınında yer alan haberlerde, sarı-kırmızılı kulübün Podolski'nin transferi için Arsenal'e teklif götürdüğü iddia edildi. Alman Bild gazetesi 'Podolski Türkiye'ye mi gidiyor?' başlığıyla verdiği haberde, futbolcunun menajerinin Galatasaray'dan gelen teklifi doğruladığını yazdı.

CAMPBELL TEKLİFİNE RET!

İngiliz Mirror gazetesinde yer verilen haberde ise Galatasaray'ın Joel Campbell ve Lukas Podolski ikilisini transfer etmek istediği ancak İngiliz ekibinin Campbell'ı satmayı düşünmediği vurgulandı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Lukas Podolski Joel Campbell Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

OZAN BEYAZ:

BU ADAMI ALMAK İHANETTİR , , , EMİNİMKİ MEDYANIN ŞİŞİRME HABERİDİR

8
5
yanıtYanıtla
hasan siyahsasa@xx.com:

sen kimsin de ihanet diyorsun kötü oyuncu mu alıyorlar burak ve umut aynı birbirinin kopyası oyuncular ne yapcaklar ya

yanıt0
yanıt0
OZAN BEYAZozannbeyaz@windowslive.com:

BEN 5 YASINDA ELAZIG DAN TA İSTANBUL A BABAM TARAFINDAN EVDEN KACIRILARAK (BABAM 19 YASINDA) ALİ SAMİYEN E GETİRİLMİŞ VE DÖNDÜKTEN SONRA HASATANLIŞ YANLIŞ ANLASILMASIN GALALATASARAY HASTALIGINA YAKALANMIŞ BİR TARAFTARIM , , , İSTEDİGİM YORUMU YAPARIM ASIL SEN BANA SEN KİMSİN DİYEMEZSİN , , , PODOSLKİ AGIR VE DEVAMLILIGI OLMAYAN BRİRİ FORVET ALINACAKSA C. CAMPEL TARZINDA ARKASI DÖNUK TOPU ALDIGINDA RAKİP KALEYE TASIYABİLECEK FORVET GEREK

yanıt0
yanıt0
SARI LACİVET:

1 KG çilek istiyorum

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title