Haberler

Atletico Madrid Başkanı: Arda Özür Diledi, Affettik

Güncelleme:

Atletico Madrid Başkanı, Arda Turan'ın takımdan gönderileceği iddiasını yalanladı, "Yaptığı doğru değildi ancak özür diledi, kendisini affettik." dedi.

İspanya'da son günlerin tartışmalı ismi olan Arda Turan konusunda Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo sessizliğini bozdu.

Milli futbolcunun bu nedenle sezon sonu takımla yolunun ayrılabileceği belirtilmişti. Krampon fırlatma olayını yorumlayan Cerezo, oyuncusunun hareketini sahiplenmemekle birlikte kendisini bu yüzden silmeyecekleri mesajını verdi.

"İSPANYADAKİ EN İYİ FUTBOLCULARDAN BİR TANESİ"

Bu davranışı ayıpladığını belirten Cerezo, "Doğru bir davranış değildi. Zaten kendisi bu yüzden üzgün ve özür diledi. Bir daha tekrarlamayacak. Arda Turan şu an İspanya'daki en iyi futbolculardan bir tanesi" diye konuştu.

Atletico Madrid'li futbolculardan Koke ise İspanyol spor gazetesi Marca'ya yaptığı açıklamada, Barcelona ile yaptıkları İspanya Kral Kupası maçındaki bir pozisyonda faul vermemesine sinirlendiği hakeme kramponunu fırlatan milli futbolcuyla ilgili, "Hepimiz hata yapıyoruz. O da hata yaptığını biliyor ve bir daha olmayacak. Arda özür diledi ve bağışlandı. Bu olayı artık geride bırakmak gerekir" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atletico Madrid Enrique Cerezo Arda Turan İspanya Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! YUSUF TEKİN "cemaatçi misiniz" sorusuna ne yanıt verdi? Yusuf Tekin ne dedi, olay ne?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (11)

RonaldoMobil-ANDROID:

lan ardamisin nesin.su kiliksiz pis sakallarini kes be adam.azicik ronaldodan ornek al. ispanyaya gittin gideli sakal biraktin..ne oldu oglum sana.talibanami ozeniyorsun.neyin kafasini yasiyorsun..

3
27
yanıtYanıtla
KapakçıMobil-ANDROID:

Çok kiskaniyorsunuz demi Ardayi.Adam gayet basarili olduğu için cekemiyorsunuz.Birazcik şu takim takintisini atin ya.Fenerlilerin hepsi adam Galatasaraylı diye adama hakaret ediyor.Ayip ya...

20
8
yanıtYanıtla
YorumcuMobil-IOS:

Delikanlı adam özür dilemez. Çünkü özür dileyecek duruma düşmez. Delikanlı ol biraz...

3
24
yanıtYanıtla
XboymobilWeb@haberler.com:

La arda sinem nerde sinem :D

11
5
yanıtYanıtla
Yalcin:

Bunuda amma abartiyolar yaa no messi no neymar no ronaldo yes arda dicekler nerdeyse

10
5
yanıtYanıtla
grtgr:

arda abi sen arsenala git en iyisi

3
4
yanıtYanıtla
Albert EinsteinMobil-ANDROID:

arda mi? sorun bakalim dunyada kac kisi biliyor

1
4
yanıtYanıtla
insan:

arda kalitesi ile tatışılmaz bir oyuncu ve ahlaklı bir kişilik arada olur böyle şeyler ayrıca sakalınıda takdir ediyorum çünkü müslüman

1
1
yanıtYanıtla
kahtalı muco:

futbolcu 90 daka oynamasa kendını cırkeflıge soyunr yakında bakın gorun sutlar ornegı cok buda ORNEK KESINDEMEDI DEMEYIN SUTLANACAK SAKALDAN BELIYDI

1
0
yanıtYanıtla
rot opMobil-ANDROID:

rot op met arda.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title