Haberler

    Atilla Gökçe'den, Emre Belözoğlu'na 'Frankeyştan' Benzetmesi

    Güncelleme:

    Usta gazeteci Attila Gökçe, Emre Belözoğlu'nu eleştirdiği köşe yazıssnda tecrübeli futbolcu için ilginç bir benzetmede bulundu.

    Emre Belözoğlu, Fenerbahçe - Beşiktaş maçının devre arasında soyunma odası koridorlarında Slaven Bilic'le yaşanan olaylarla ilgili olarak Etik Kurulu'na sevk edilirken suta spor adamı Atilla Gökçe, Türk futbolunun uslanmaz adamı için Frankeyştan benzetmesinde bulundu.

    İşte Atilla Gökçe'nin Milliyet'teki köşe yazısı...

    MUTEŞEM BİR KARİYERE SAHİP OLDU

    Emre Belözoğlu, 12 yaşından beri bu ülkenin gündeminde... Adnan Sezgin, onu çocuk yaşta keşfedip Zeytinburnu'ndan Galatasaray kadrosuna kattığında Milliyet spor sayfasının göbek manşetindeydi. Yıllar geçtikçe büyüdü. Yeteneklerinin, futbol zekasının, çabukluğunun ve öğrenme yeteneğinin örneklerini vererek muhteşem bir kariyerin sahibi oldu. Sadece Galatasaray'da değil, Inter ve Newcastle United'da da forma giydi. Oralarda ortalamanın üstüne çıkamasa da görgüsünü arttırdı, Türkiye'de çoğu profesyonelin sahip olmadığı birikimlerle zenginleşti.

    FENERBAHÇE TARİHİNDE YENİ SAYFALAR YAZAMADI

    Lider oyuncu karakteri ile Fenerbahçe'ye geldi Emre... Galatasaray'da yaşadığı UEFA Kupası zaferi, Milli Takım'la ortak olduğu Dünya Kupası üçüncülüğünün üstüne hem kişisel kariyerinde, hem de Fenerbahçe tarihinde yeni sayfalar yazmasını bekledik. Şampiyonluktan, kupalardan daha önemli sayfalar... Gördük ki Fenerbahçe orta alanında futbolcu olarak sahip olduğu değerin yanına sporcu olarak fazla bir şey ekleyememiş.

    KOCAMAN'LA YAŞADIĞI KAVGA

    Milli maçta kendini eleştiren yazarların bulunduğu basın tribününe eliyle yaptığı işaret, Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'la soyunma odasında yaşadığı gerilim (sonrasında da Atletico Madrid'e gidip dönmesi), bu sezon Beşiktaş maçlarında Slaven Bilic'le sergilediği küfürlü tablolar, Emre'yi futbolculuk kariyerinin ötesine taşıyıp farklı bir fenomen haline getirdi.

    SPORUN FRANKEŞTAYN'I

    Kuşkusuz, bu haliyle Fenerbahçe Kulübü'nde de yönetimin en çok meşgul olduğu oyuncudur Emre... Başkan Aziz Yıldırım'ın tavrına, tabiatına ve üslubuna uygun davrandığını göstererek zaman zaman "kahraman" muamelesi de gördüğü anlaşılmaktadır. Hakemlerin sarı kart gösteremediği, medyanın taraftarlık bağlarından kurtulup doğru biçimde eleştiremediği Emre, kimbilir belki de bizim yozlaşmış spor kültürümüzün Frankeştayn'ıdır.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Emre Belözoğlu Zeytinburnu Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Enkaz altında kalanlar var

    İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Enkaz altında kalanlar var

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

    Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    500

    Yorumlar (13)

    Osman:

    Bu adamı çekemeyenler anten taksın hemide türksat olanından tenekeler

    8
    26
    yanıtYanıtla
    reis:

    millet emre nin küfrüne değil, hırsına deli oluyor, o varken , hamsiler, 8jk liler galibieyete hasret kaldı. . cincon zaten mağlum. . . . uyanık kıskanç ezikler akılları sıra küfür edebiyatıyla amre ve volkanı harcayacaklar . . . . . yemezler . .

    8
    25
    yanıtYanıtla
    Haluk EMobil-IOS:

    Emre liderdir. Yeri dolmaz! Biraz da Biliç i eleştirin

    7
    25
    yanıtYanıtla
    AntiyusMobil-IOS:

    BİR FENERBAHÇELI OLARAK EMRE YI TASVIP ETMIYORUM ....BU YAPTİKLARİNİ AVRUPADA OYNARKEN NEDEN YAPAMİYORDU MERAK EDIYORUM....

    29
    2
    yanıtYanıtla
    alp:

    FRENKEŞTAYNA BU HAKSIZLIK NİYE?

    18
    2
    yanıtYanıtla
    DERSIM LimobilWeb@haberler.com:

    Faşist daha uygun zaten ceza da almış

    13
    5
    yanıtYanıtla
    nizam hoca:

    Sayın Gökçe, Emre'' de hiç suç yok. . . Türkiye ve dünya gerçeği bu. . . Maça çıkarken takımlar. . . Bu Emre zaafını biliyor ve kaybedeceğini anladı mı? Futbol şirazeden çıkarıyorlar, olay bu. Emre, siz hepiniz bir olun, ben tekim var mısınız maça? Diyebilecek FB li bir futbolcudur.

    4
    14
    yanıtYanıtla
    RAGİ1907:

    ONCE KENDINE BAKSINIZ ATIN ARKASI

    2
    9
    yanıtYanıtla
    saf vatandaş:

    emre galatasaray forması altında gelecekte iyi bir futbolcu olabilir düşüncesi ile hagi ve fatih hoca tarafındanönemsenmiştir. profesyonel spor yaşantısında fenerede gidebilir trabzonada beşiktaşada bunlarda problem yok. ekmegini yediği galatasaraya karşı bir antipatisi var ben aslında fenerliydimde falan gibi acıklamarı vardı. yan, zaten şaşkın başlamış bu işe. karekteri hırcın ve cok yansıtıyor dışarıya velhasıl bundan bi iş olmaz cok uzatmamak lazım.

    8
    1
    yanıtYanıtla
    gs:

    bu adamsa ben kiralim

    2
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title